dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako vam smetaju neki postupci od strane kolega, nemate vremena ni želje da se uplićete u objašnjavanja. Vaši prioriteti su vam na pameti I usmerite se na ono što je vama bitno. Poruka ili poziv od osobe koja vam je ranije bila emotivno važna.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako ćete funkcionisati normalno što se redovnih obaveza tiče, u mislima baš I niste prisutni. Sve ono vezano za emocije I ljubavni život vam se vrti po glavi. Možete razmišljati o jednoj osobi koju ste upoznali I kovati planove kako da joj pristupite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Privatne obaveze su ono što vas okupira. Bićete skloni da poslovne obaveze stavljate u drugi plan, ali obzirom da imate stabilnu situaciju na poslu, ovo ne bi trebalo da se odrazi nepovoljno na vas. Delujete vrlo sigurno u kontaktu sa simpatijom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Velike želje, veliki planovi, mnogo obaveza….a tako malo vremena da se sve postigne I završi. Iako ste vrlo odlučni da date sve od sebe, mislim da će vam biti potrebno I malo pomoći. U odnosu sa emotivnim partnerom ste razgovorljivi I duhoviti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate neke svoje sumnje u vezi saradnika, ali za sada još uvek ne želite to da iznosite na dnevni red. Sačekaćete da dođe pravi trenutak I usput proveriti informacije koje ste dobili. Emotivnom partneru možete delovati tajanstveno I misteriozno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste dosta stabilni, sigurni u sebe I u ono što radite. U komunikaciji ćete se ponašati sa puno samopouzdanja I malo je verovatno da ne možete napraviti dogovor sa saradnicima. Na isti način ćete funkcionisati I u emotivnim relacijama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Niste sigurni da li možete da se oslonite na kolegu, iako se više puta pokazao kao pouzdan I stabilan. Nekako biste više voleli da do uspeha stignete zahvaljujući svojim snagama. U emotivnom segmentu ste danas preosetljivi I sumnjate u sve što vam partner saopšti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dobra komunikacija sa prijateljima, lepe saradnje I neki zanimljivi susreti obeležiće današnji dan. Jasno vam je da su neke vaše ideje lepo prihvaćene I da idete ka realizaciji. Jako će vam nedostajati emotivni partner I želećete da mu poklonite punu pažnju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Podrška od strane nadređenih vam je bitna, jer se spremate da iznesete svoje ideje I predloge. Ovo može biti vezano baš samo za poslovni segment, ali ne bi me iznenadilo I da pokrenete pitanje povećanja vaših finansijskih priliva. Emotivno – maštate o simpatiji.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas će vam sve lakše ići od ruke, a vaši planovi se ostvaruju bez velikih prepreka. Dnevna rutina funkcioniše odlično I možete da se donekle opustite. Ovo raspoloženje će vas držati I u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Juče ste kukali zbog troškova, danas se radujete zbog priliva. Obično to tako bude, jedan dan loše, drugi dobro. Vidite da nije bilo razloga za toliko vaše neraspoloženje, jer se sve odvija onako kako treba. Emotivni partner ima zanimljive ideje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Stalo vam je da vas drugi priznaju I cene I to I dobijate. Osećate se dobro I podstaknuto da se više aktivirate. Ne smetaju vam peckanja od strane emotivnog partnera jer ste svesni da se šali. Jedva čekate da se posvetite voljenoj osobi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.