OVO JE FRIZURA KOJA PRISTAJE SVIMA

Razlog zbog koga smo svi opsednuti Pinterestom i Instagramom jeste to što tamo nalazimo inspiraciju kada nam je potrebna! I upravo nam ove društvene mreže otkrivaju trendi frizuru koja pristaje apsolutno svakoj dami i svi je obožavamo!

Nijedan drugi stil ne može biti ovako laskav uz svaki oblik lica i tipa kose. Naime, radi se o frizuri koja je već uveliko aktuelna i to je LOB! U poslednjih nekoliko godina mogli smo da primetimo mnoge poznate dame koje ponosno nose ovu trendi frizuru.

Lob je svestrana frizura koju možete nositi na više načina, a jednostavna je za održavanje. Ukoliko ste spremne da isprobate ovu trendi frizuru, mi vam predstavljamo 3 najbolja načina kako možete da je nosite!

#1 Ravan lob

Skroz ravan lob će vam izdužiti vrat i učiniti da izgledate uredno. Ukoliko vam je prirodna kosa talasasta ili kovrdžava, možete je ispraviti peglom. Ovakav frizuru možete stilizovati kako želite. Možete je vezati u rep ili pundju, prebaciti na stranu ili pokupiti samo prednji deo kose.

#2 Talasasti lob

Talasasti lob je veoma šik i imate mnogo mogućnosti da je stilizujete. Ako imate dugljasto lice, ova frizura će učiniti da vam lice izgleda šire.

#3 „Choppy“ lob

Razbarušen i stepenast lob je divna frizura koja je pogodna za svaki oblik lica. Ovo je svestrana frizura koja je dovoljno dugačka da je vežete u rep ili pundju, a takodje možete i samo da je pustite jer sama po sebi izgleda savršeno.

Izvor: www.instyle.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
nega kose tokom jeseni
OVO NE SMETE IGNORISATI: 3 saveta za negu kose tokom jeseni