NAJBOLJE FRIZURE ZA MOKRU KOSU
NAJBOLJE FRIZURE ZA MOKRU KOSU

SUPER FRIZURE ZA MOKRU KOSU

Leto je i verujemo da nikako ne želite da palite fen da osušite kosu, čak i kada je ovako vruće prija da bude mokra, zar ne?

Uz pomoć ovih super frizura ćete izgledati neodoljivo seksi i to bez feniranja. Nadite inspiraciju i uživajte u vrelim letnjim danima sa sjajnim frizurama.

Najbolja i najjednostavnija brza frizura za mokru kosu je svakako punđa, idealna je i za posao i za svaki dan. Da li ćete nositi nisku punđu ili na samom vrhu temena, zalizanu ili neurednu, na vama je da birate. Ono što izdvaja ovu frizuru jeste to da je veoma praktična i gotova za 2 minuta!

Kakvu punđu da izaberete prema obliku vašeg lica, saznajte u OVOM postu!

Pletenice su takođe veoma stajliš, a prave se veoma brzo. Ovu frizuru možete nositi u svim prilikama, a možete je ukrasiti mnogim zanimljivim dodacima za kosu, poput marame, trake ili šnale.

Pletenica se lako pravi i uvek će učiniti da izgledate lepo, a u OVOM postu izdvajamo 5 FRIZURA SA PLETENICAMA koje svaka žena mora da proba, a i da zna da napravi.

Wet look ili izgled „mokre“ kose je takođe savršen izbor tokom letnjih dana. Nakon pranja kose, na vlažnu, peškirom prosušenu kosu nanesite malo gela ili ulja.

Foto: www.pinterest.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.