NAJBOLJE FRIZURE ZA MOKRU KOSU
NAJBOLJE FRIZURE ZA MOKRU KOSU
Foto: me.popsugar.com

SUPER FRIZURE ZA MOKRU KOSU

Leto je i kada je mnogo vruće verujemo da nikako ne želite da palite fen da osušite kosu, tada najviše prija da bude mokra, zar ne?

Zahvaljujući ovim frizurama uvek ćete izgledati neodoljivo seksi i to bez feniranja. Nadite inspiraciju i uživajte u toplim letnjim danima sa sjajnim frizurama.

Najbolja i najjednostavnija brza frizura za mokru kosu je svakako punđa, idealna je i za posao i za svaki dan. Da li ćete nositi nisku punđu ili na samom vrhu temena, zalizanu ili neurednu, na vama je da birate. Ono što izdvaja ovu frizuru jeste to da je veoma praktična i gotova za 2 minuta!

Foto: allure.com

Pletenice su takođe veoma stajliš, a prave se veoma brzo. Ovu frizuru možete nositi u svim prilikama, a možete je ukrasiti mnogim zanimljivim dodacima za kosu, poput marame, trake ili šnale.

Pletenica se lako pravi i uvek će učiniti da izgledate lepo.

Wet look ili izgled „mokre“ kose je takođe savršen izbor tokom letnjih dana. Nakon pranja kose, na vlažnu, peškirom prosušenu kosu nanesite malo gela ili ulja.

Foto: byrdie.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.