RECEPT ZA LETNJI SMOOTHIE
RECEPT ZA LETNJI SMOOTHIE
Foto: https://www.5dollardinners.com

LETNJI SMOOTHIE: Istovremeno osvežava i gradi mišiće

Ovaj letnji smoothie pored toga što ima odličan ukus, ima neverovatan efekat na mišiće zbog velike količine aminokiselina koje potpomažu jačanje i rast mišića. 

Sastojci:

dve jabuke;

šaka spanaća (sirovog);

avokado srednje veličine;

1/3 ananasa

1 mala kašika konopljinog proteina u prahu

1 mala kašika spiruline

nekoliko kocki leda (može i više po želji)

Priprema:

U posudu sokovnika sipajte iseckane jabuke (sa ili bez kore), spanać i ananas. Zatim u blender prespite dobijeni sok i dodajte mu avokado i ostale sastojke. Blendirajte dok se svi sastojci ne sjedine i dok se ne stvori homogena smesa.

Glavni sastojci ovog smoothija su avokado spirulina i protein konoplje koji zajedno prave najbolji prirodni “preparat” za mišiće. Avokado sadrži mnogobrojne vitamine – A, B, C, E, H, K, folnu kiselinu, gvožđe, kalijum, kalcijum, magnezijum, ali i amino kiseline i čak sedam masnih kiselina. Pored njega, spirulina i protein konoplje takođe imaju preko 10 aminokiselina što ih čini savršenim spojem za umorne ili slabe mišiće.

Smoothie možete piti bilo kada, ali je najbolje konzumirati ga nakon treninga jer će nahraniti mišiće i ceo organizam, pa nećete imati potrebu za velikom količinom hrane.

Izvor: www.zenskimagazin.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.