Kako da izaberete najbolji lak za nokte prema tenu kože
Kako da izaberete najbolji lak za nokte prema tenu kože
Foto: @wirestock I freepik.com

IZABERI NAJBOLJI LAK ZA NOKTE PREMA TVOM TENU

Da li se i vama desilo da izaberete savršenu boju laka za nokte i kada nalakirate nokte shvatite da vam ne stoji? TRIK je u tome da nađete boju koja se slaže sa vašim tenom kože.

SVETLIJI TEN

Trik kod dama sa svetlijm tenom je da odaberu lak za nokte koji se ističe. Dame svetlog tena mogu da biraju bilo koju nijansu roze, svetle i srednje svetle nijansi ljubičaste, mornarsko plava. Takođe, ovim damama će dobor stajati i klasična crvena boja. Ako želite da istaknete vaš svetao ten, uzmine tamniju nijansu crvene boje.

Izbegavajte: crnu i mnogo tamne lakove, kao i zlatne tonove.

UMEREN (SREDNJE TAMAN) TEN

Ukoliko vaš ten nije ni previše taman ni svetao, najbolji izbor su srebrni lakovi. Dame ovakvog tena neće pogrešiti ni ako se odluče na bež nijanse lakova za nokte.

Da bi vam ruke izgledale upečatljivo, a boja laka i tena skladno onda izaberite intenzivne narandžaste, ružičaste i plave nijanse.

Izbegavajte: crvenu, indigo plavi i tamne nijanse ljubičaste.

TAMNIJI TEN

Najbolje da itaknete tamni ten je da birate jake i upadljive boje lakova. Birajte tamnije boje roze, a posebno dobro će vam stajatu tamnocrvena i tamnozelena boja. Boja čokolade i zlatni tonovi, takođe, mogu veoma lepo da stoje damama sa ovim tenom.

Tamno ljubičasti tonovi, kobalt plava i tamno crvena će savršeno stajati i istaći vaš ten, a što se nežnijih nijansi tiče možete birati krem i bež nijanse.

Izbegavajte: bebi roze, belu, narandžastu i srebrne nijanse.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.