Bela podloga ispod pudera za besprekoran izgled je nova makeup metoda
Bela podloga ispod pudera za besprekoran izgled je nova makeup metoda
Foto: tiktok.com/@mireyarios (printscreen)

TIKTOK MAKEUP TRIK: Bela podloga ispod pudera za besprekoran izgled

Danas je TikTok ispunjen najraznovrsnijim sadržajem koji umeju itekako da budu korisni. Jedan od videa koji je nama privukao pažnju je makeup trik koji će učiniti da vam koža i šminka izgledaju besprekorno.

Kao što je objasnila tiktokerka Mireya Rios ovaj trik uključuje nanošenje potpuno bele podloge ili korektora, pre nanošenja pudera i ostalih proizvoda. Neke šminkerke se odlučuju čak i na „kreč“ belu boju za bolji efekat. Ova metoda šminkanja se naziva i efecto filtro, odnosno efekat filtera, iz razloga što vaša koža nakon šminkanja izgleda kao da ima filter.

Način šminkanja je prilično jednostavan:

Prethodno koža treba da bude očišćenja i hidrirana kremom za lice. Prvo nanosite potpuno belu podlogu na lice, zatim nanosite puder u tamnijoj nijansi od vaše kože umesto regularne nijanse. Puder nanosite u potpunosti preko vaše bele podloge i zajedno sve izblendate. Ostatak šminke završavate kao inače.

Rezultat bi trebao da bude besprekoran ten, kao da ste primenili neki dobar filter prilikom fotografisanja.

Ovaj TikTok trik je jako koristan za neke posebne prilike, nikako za svakodnevno šminkanje.

Pogledajte video tutorijal:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.