Uz ova MODNA PRAVILA svaka punija dama izgledaće privlačno i moderno
Uz ova MODNA PRAVILA svaka punija dama izgledaće privlačno i moderno
Foto: pinterest.com

MODNA PRAVILA OBLAČENJA ZA DAME SA OBLINAMA

Mi smo apsolutno sigurni da i dame sa oblinama mogu izgledati veoma seksi, fantastično i stilizovano. Neke od najpoželjnijih i najlepših dama su itekako one koje imaju obline, kao što su: Scarlett Johansson, Eva Mendes, Kate Winslet, Monica Bellucci, čak i Kim Kardashian koju je nekim delom i proslavilo njeno telo.

Uz ova MODNA PRAVILA svaka punija dama izgledaće privlačno i moderno.

Foto: pinterest.com

#1 Haljine na preklop

Haljine na preklop su odlična ideja kada želite da izgledate elegantnije.

#2 Uske pantalone i visoki struk

Damama sa oblinama najbolje stoje cigaret pantalone i modeli sa visokim strukom.

#3 Odevni komadi u jednoj boji

Jednobojna odeća je savršen izbor za punije dame. Za koju god boju da se odlučite nećete pogrešiti, ali je preporučljivo da birate tamnije nijanse. Tamnije nijanse, pogotovo crna će vizuelno učitniti da izgledate vitkije.

#4 Pencil suknja

Pencil suknja je odevni komad koji svaka dama sa oblinama mora da poseduje. Prati liniju tela i savršeno pristaje damama sa oblinama. Ženstvena i elegantna ostavlja pomalo i zavodljiv dojam.

#5 Štikle

Obuća sa visokom potpeticom će izdužiti nogu i učiniti da izgledate vitkije.

#6 Iluzija tankog struka uz pomoć kaiša

Kaiš za puniju damu može da učini čuda. Bilo da nosite haljinu, suknju ili pantalone, kaiš će naglasiti vaš stuk i na pravi način će pomoći da istaknete vaše obline.

#7 Garederoba u vašoj veličini

Veoma je bitno da birate komade po vašoj meri. Veća garederoba će vas učiniti da izgledate još krupnije, sa premalom ćete sigurno dobiti isti efekat.

Foto: pinterest.com

IZBEGAVAJTE:

Pantalone ili farmerke niskog struka i 3/4modele jer će vas vizuelno skratiti i u prvi plan će staviti zadnjicu, što ne želite, pogotovo ako imate jače bokove. Takodje, izbegavajte vrećaste modele i one sa dodatnom teksturom na bokovima. Ukoliko se odlučite baš za kraći model, iskombinujte ga sa obućom na štiklu.

Kratke jakne isto nisu dobar izbor jer će skrenuti pažnju na vašu zadnjicu i struk. Duži modeli su uvek bolji izbor.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.