3 znaka će posebno osetiti ovu energiju, njihovi životi će se iz temelja promeniti!
3 znaka će posebno osetiti ovu energiju, njihovi životi će se iz temelja promeniti!
Foto: unsplash.com/@lucasvphotos

3 znaka Zodijaka će doživeti promene u svom ličnom životu tokom mladog Meseca u Ribama (od 10. marta)

Mlad Mesec u znaku Riba doneće velike promene u životnu stvarnost mnogih horoskopskih znakova. Ali tri znaka će posebno osetiti ovu energiju, njihovi životi će se iz temelja promeniti!

Proleće počinje lepim i sudbonosnim mladim Mesecom u Ribama, ali ovo sazvežđe je odgovorno za snove i maštanja, što ukazuje na uticaj sveta sopstvenih iluzija na događaje.

Na primer, neko može bukvalno u snu videti sliku budućeg života ili saputnika koji će uskoro ući u sudbinu, dok će neko drugi imati neke specifične tajne želje.

Važno je da će se mlad mesec odvijati u konjunkciji sa Saturnom, a planeta karme će biti iza Meseca i Sunca, a ispred njih Neptun, gospodar božanske energije.

Ovo sugeriše da će se činiti da će svi novi odnosi biti pod kontrolom Zakona sudbine – ovo će biti posebna studija karme.

DEVICA

Mlad Mesec se javlja u vašem partnerskom i bračnom sektoru, što znači da možete sresti osobu koja vam je bukvalno predodređena odozgo.

Možda će veza dovesti do braka ili će vaš novi izabranik odgovarati vašim snovima.

RIBA

Lav je u vašem znaku, ali u tom trenutku će u vašem znaku biti vladar vašeg bračnog sektora, Merkur.

Vaš partner se može bukvalno pojaviti „sa neba“ – možete se upoznati pod potpuno misterioznim i neobičnim okolnostima.

Na putovanju, na pregledu u klinici ili možda na internetu.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec se javlja u ljubavnom sektoru, što znači da zaista možete započeti novu ljubavnu priču – i to onu koja će biti neverovatno inspirativna i uzbudljiva.

Ovu osobu možete upoznati na kreativnim kursevima, u teretani ili na putovanju.

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.