očekuje nas ozbiljan događaj vezan za ljubavnu magiju – 18. maja
očekuje nas ozbiljan događaj vezan za ljubavnu magiju – 18. maja
Foto: @lookstudio I freepik.com

DUGO ĆETE PAMTITI OVAJ MAJ: Konjunkcija Venere i Urana 18.5. potpuno menja svačije živote – događa se revolucija u odnosima!

Pored magičnog mladog Meseca 8. maja, u Biku nas očekuje zaista ozbiljan događaj vezan za ljubavnu magiju – 18. maja. Venera se pridružuje ‘šok planeti’ Uranu, što može da napravi pravu revoluciju u odnosima.

Stvar je u tome što sada Venera nije samo vladar odnosa, već i dispozitor Čvora ​​prošlosti. To znači da bilo koji aspekt Venere može dovesti ljude iz prošlosti u naše živote ili izneti na površinu nekada hitna pitanja.

Već 18.5. Venera je u konjunkciji sa Uranom, što može doneti iznenadnu karmičku ljubav ili vaša veza odjednom postane stvar prošlosti. Karmička ljubav je veza koja se proteže iz prošlog života, možda ima prizvuk nezatvorenog geštalta.

Kao da vi i ta osoba dugujete nešto jedno drugom. Budite sigurni da ako nova osoba uđe u vaš život, ona definitivno može postati Učitelj kojeg vam je Univerzum poslao na važnu ljubavnu lekciju.

Ovo može biti ne samo veza koja će se sigurno razviti u porodici, već i roman koji će vas nečemu naučiti. Na primer, prema Veneri u Biku – cenite sebe kao ženu, budite u stanju da uzmete (ne samo dajte), a takođe znajte vrednost svog vremena.

Uran je najviši oblik učitelja, jer simbolizuje ne samo nešto neobično, već i sposobnost menjanja sopstvenih stereotipa i gledanja na sve iz različitih uglova.

Za koga će konjunkcija Urana i Venere biti sudbonosna

Bikovima i Vagama, Vodolijama i Jarčevima ovaj događaj može doneti pravu promenu u ljubavi, što može biti veliko duhovno otkriće. Ovo je važno za ove znakove jer su Venera i Uran njihovi vladari, što znači da će 100% doneti događaje.

A zemaljskim Devicama, posebno rođenim krajem septembra, Uran i Venera mogu doneti ozbiljnu ekspanziju sopstvenih pogleda na odnose. Možda je to povezano sa obukom ili putovanjem.

Julia Lifanova

Izvor: atma.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.