Pogledajte gde bi vam najbolje bilo prema horoskopu
Pogledajte gde bi vam najbolje bilo prema horoskopu
Foto: unsplash.com/@linkhoang

KAD DOĐE VREME ZA ODMOR IZ SNOVA: Škorpija bi na Maldive, a jarac u Meksiko

Ako niste sigurni gde biste mogli na odmor, ona se zapitajte šta biste želeli za odmor. Neko voli aktivan odmor, neko bi se po ceo dan izležavao. To lako može da se vidi iz odlika vašeg horoskopskog znaka. Pogledajte gde bi vam najbolje bilo prema horoskopu.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vi žudite za jedinstvenim putovanjem koje će vam obezbediti avanturu, upoznavanje nove kulture i pogled koji oduzima dah. Zato je Maču Pikču savršen za vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi znate da uživate u lepim i prefinjenim stvarima bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka: čaša crnog vina, prelepi pogled, tanjir tople testenine. Sve to govori jedno – Toskana!

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Putovanje po SAD vas uzbuđuje, otvara vam bezbroj mogućnosti i omogućuje turu na kojoj ćete upoznati mnogo ljudi, novih mesta i steći mnogo novih iskustava. Životni san Blizanaca!

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Blistavi bazen, luksuzni hotel, sunce i mnogo opuštanja – to je sve što treba Raku. Iskoristite lepote Palm Springsa.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Rio de Žaneiro je zabavan, a kitnjasti karneval je savršeno mesto za vas. Spakujte svoj svetlucavi kupaći kostim i provedite se nezaboravno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Udovoljite svojoj ljubavi prema planiranju i kupite mape, vodiče za putovanje, beležnice i krenite na putovanje Evropom. Dvadeset gradova za redom – za organizovanu Devicu nema problema.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vage žive za maženje, luksuz i lepotu. Poklonite sebi odmor u banji i iskoristite sve pogodnosti koje nudi. Dvosatna masaža toplim kamenjem? Savršeno za vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Zaobiđite pretrpane plaže i užurbane gradove i izdvojite se na Maldivima, koji su savršeni za beg od sveta. Privatna kuća okružena vodom sa svih strana Škorpiji je isto što i raj.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vama je potrebna velika avantura sa mnogo aktivnosti i novih mesta za istraživanje. Put po Australiji sa rancem na leđima ispunio bi sve vaše prohteve za odmorom, a imali biste mnogo toga da ispričate prijateljima kad se vratite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vaš svakodnevni život je pun obaveza, pa zaslužujete odmor na kojem ćete se potpuno opustiti. Na krstarenju po Meksiku možete upiti dosta sunca, probati drevne poslastice i odmoriti se sigurni da će sve proći onako kako je planirano.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vi volite da upoznajete nove kulture i učite nove jezike, uživate u komunikaciji sa lokalnim stanovnicima i želite da upoznate svet koji je potpuno drugačiji od vašeg. Maroko je jedna od savršenih destinacija za vas.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Opuštanje na plaži dok ste zavaljeni u ležaljci – postoji li išta bolje? Grenada je savršeno mesto za potpuno uživanje u vašem stilu.

Izvor: zena.blic.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.