Saznajte sve o ženama rođenim u svakom horoskopskom znaku.
Saznajte sve o ženama rođenim u svakom horoskopskom znaku.
Foto: unsplash.com/@benwhitephotography

SAZNAJTE SVE O ŽENAMA SVAKOG ZODIJAKA

Saznajte sve o ženama rođenim u svakom horoskopskom znaku.

OVAN (21.3. – 20.4.) OVAN

Strastvena, impulsivna, buntovna, slobodoumna, entuzijastična, smela, samouverena, nesputana, živahna, zabavna, preduzimljiva, tvrdoglava, temperamentna, prkosna – sve su to žena Ovan. Ona je neustrašiva i prirodna vođa, rođena da bude glavna, zbog čega je Ovan prvi znak zodijaka – svojom energijom, harizmom i dinamikom u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova.

Uvek se raduje novim izazovima, pa je tipičan Ovan ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj doneti. Međutim, zbog svog nestrpljenja, ona teži da pređe na novi izazov pre nego što završi prethodni.

„Žena Ovan ume da bude veoma razigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost“

Ona je večiti i nepokolebljivi optimista, a njeno polje interesovanja je često borba za prava drugih, kao i borba za bolju budućnost uopšte. Ona zna da bude veoma razigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi, i on ima mane, od kojih su najčešće egoizam, previše tvrdoglavosti i ljubomore.

Seks & Veze

Pripadnost grupi vatrenih znakova čini je veoma strastvenom. U ljubavnim igrama voli da preuzme inicijativu i bude taj koji će zavesti drugu stranu, a voli da ove prepucavanja i svađe doživljava kao uvod u seks. Često je magnet za muškarce jer je doživljavaju kao veoma intenzivnu i intrigantnu, a osvajanje Ovna često predstavlja izazov.

Kada je zaljubljena, oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća posednuto, ali joj povremeno ispoljavanje ljubomore i posesivnosti laska jer je za Ovna to znak da njen partner zna koliko vredi.

Romantika joj nije neophodna, ali pažnja partnera jeste. Ona je među retkim ženama koje mogu da razdvoje ljubav i seks. Ponekad joj je lakše da se izrazi seksualno nego intimno, i želeće da stvari idu sporije kada je ljubav u pitanju. U seksu se ogleda njen avanturistički duh – voli da isproba nove poze i nova mesta za seks.

Prijateljstvo

Kao i u ljubavi, žena Ovan može biti poput bujice u prijateljstvu – u jednom trenutku ona unese uzbuđenje i haos, a u sledećem je više nema. Prijateljstva sa Ovnom su često veoma intenzivna, čak i kada ne traju dugo, ali ona uvek ima prijatelje za ceo život. Sklona je da ima širok krug prijatelja jer stalno menja interesovanja i ne može svako da prati njen tempo.

Ona privlači druge u svoje društvo zbog doze opasnosti i nepredvidivosti koju žena rođena pod ovim astrološkim znakom nosi kao drugu kožu. Međutim, njeni prijatelji ponekad teško razumeju njenu snažnu nezavisnost, a prijatelji mogu biti ljubomorni na nju zbog ove osobine. Kad izađe uveče, ne treba joj horda prijatelja, već dvoje-troje bliskih ljudi koji misle kao ona i spremni su da se ludo provedu. Kompanija Ovnice garantuje zabavu.

BIK (22.4.- 21.5) BIK

Odlučna, uporna, dosledna, realna, stabilna, beskompromisna, senzualna, svojeglava, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana – sve ovo opisuje ženu Bika.

„Ona voli rutinu, ali kakva god iskustva da joj život donese, brzo uči od njih i vrlo je verovatno da neće ponoviti istu grešku dva puta“

Ali njena najveća snaga leži u dve pobedničke osobine koje poseduje – osećajnosti i strpljenja. Ona je nežne prirode, ali to ne znači da se njome može manipulisati – ima čvrsta mišljenja o mnogim stvarima koje je teško promeniti – a ako neko pokuša da „isproba” njene granice, probudiće se njena vatrena narav.

Međutim, Bik izbegava da pokaže svoj temperament jer teži ravnoteži i sigurnosti u životu. Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i živopisnom okruženju. Nije avanturistička i ne voli da rizikuje, zbog čega ne ume dobro da se nosi sa naglim promenama. Bolje funkcioniše u rutini i monotoniji, zbog čega skoro nikada ne traži velike životne promene sam, već je izazvan nekim spoljnim faktorima. Međutim, kakva god iskustva da joj život donese, ona brzo uči od njih i vrlo je verovatno da neće ponoviti istu grešku dva puta.

Seks & Veze

To je jedan od najodanijih i najlojalnijih znakova zodijaka. Nikada ne žuri u vezu, veoma joj je važno da u potpunosti upozna svog partnera i da bude sigurna da je izabrala pravog pre nego što se posveti ozbiljnoj vezi. A kada se jednom obaveže, to je verovatno zauvek.

Muškarac koji želi da je osvoji mora biti spreman na mnogo udvaranja i zavođenja jer je to put do srca ove žene. Onaj ko je osvoji od Bika dobiće mnogo jer je prirodno da žena rođena pod ovim horoskopskim znakom brine o drugima, zbog čega će se truditi da pruži što više u vezi sve dok joj je partner odan i veran i pruža joj osećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su doživeli to iskustvo opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu.

Često iznenađuje svoje ljubavne partnere virtuoznošću u krevetu. On doživljava seks kao zemlju fantazije u kojoj beži od zemaljskih aspekata života. Strastvena i nežna, razmaziće partnera u spavaćoj sobi, ali i van nje. Voli da ljubavne veze začini seksi razgovorima i lukavim zavođenjem. Međutim, njoj je manje važno ono što partner kaže, a mnogo važniji njegovi postupci. U ljubavi se najbolje slaže sa Rakom, Devicom, Jarcem i Ribama.

Prijateljstvo

Imate li prijatelja koji vam je u osnovnoj školi u svesku napisao „najbolji prijatelji zauvek”? Ako ste godinama kasnije i dalje najbolji prijatelji, velika je verovatnoća da je ovaj prijatelj rođen u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvata ozbiljno, neguje ih, nesebično se posvećuje prijateljima i ostaje im veran.

Zauzvrat, od svojih prijatelja očekuje jednaku odanost, a ako je tako, prijateljstvo će trajati zauvek. Ne treba joj horda prijatelja da bi bila srećna, njen moto je kvalitet nad kvantitetom, a to se odnosi na većinu oblasti njenog života, a ne samo na prijateljstvo. Ona će ignorisati ljude koji joj se ne sviđaju radije nego započeti svađu sa njima.

BLIZANCI (22. maja – 21. juna) BLIZANCI

Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, druželjubiva, zavodljiva, razigrana, divlja, strastvena, kompleksna, snalažljiva, nepredvidiva, fascinantna – sve ovo opisuje ženu Blizanca. Kako naziv ovog horoskopskog znaka aludira, u njemu se kriju dve ličnosti. Zato su Blizanci u jednom trenutku skromni i brižni, a u drugom „nemilosrdno” sarkastični.

„Ona je dinamičan i odan partner i u svađi neće tvrdoglavo da se drži svojih uverenja, već će uzeti u obzir i argumente svog partnera“

Krasi je izuzetno inteligentna i radoznala, tako da može da priča o svemu, od politike do ogovaranja slavnih. Sklona joj je da joj sve brzo dosadi, zbog čega su joj potrebne stalne promene i komunikacija sa drugima, a stalno je u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati. Blizanci su nadaleko poznati po svom neodoljivom šarmu, svom najjačem oružju.

Seks & Veze

U ljubavi joj ništa nije privlačnije od muškarca koji joj odgovara intelektom i sa kojim može da vodi intelektualno podsticajne razgovore. Nju mogu osvojiti i sitni znaci pažnje koji će Blizancima biti sentimentalna uspomena, ali ih očekuje i od svog partnera sa kojim je već dugo u vezi, makar povremeno. Ona je dinamičan i odan partner, a kako njen um upravlja logikom, ume da sagleda obe strane svakog problema, što znači da se neće tvrdoglavo držati svojih uverenja u svađi, već će prihvatiti i partnerova argumente u obzir.

Otvorena i ekstrovertna, ona želi partnera čija će jedina granica u seksu biti njena mašta. U krevetu voli da eksperimentiše i isprobava nove stvari. Ona je velikodušna ljubavnica i voli da zadovolji svog partnera u istoj meri u kojoj želi da bude zadovoljna.

Prijateljstvo

Da li imate prijatelja koji uvek smiri situaciju kada se vi i treći prijatelj ne slažete? Najverovatnije je rođena u znaku Blizanaca. Ona je stručnjak za diplomatsko rešavanje sukoba i majstor komunikacije, kao i oštrouman posmatrač, zbog čega uvek ume da iznese objektivno mišljenje.

Ona odlično razume ljudsku prirodu i prijatelji će uvek poslušati njen savet. Kombinacija intelekta, duhovitosti i koketne ličnosti čini je popularnom u svakom društvu.

RAK (22. jun – 22. jul) RAK

Izuzetno osetljiva, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, smirena, intuitivna, maštovita – sve su to žena Rak. Ona je vrtlog osećanja, pa u jednom trenutku može biti izuzetno tvrdoglava, u drugom popustljiva, u sledećem ljuta, a u sledećem blaga. Ona je jake volje i uporna, ali ponekad zna biti veoma rezervisana i sklona je da se povuče u svoju „pačju ljusku“ ako oseti da je neko uznemirava ili provocira.

„Nigde se ne oseća bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica joj je najveća svetinja. Brižna žena porodičnog tipa po prirodi, Račica uvek daje više u vezi nego što želi da uzme.“

Veoma je osetljiva ne samo na svoje, već i na potrebe drugih, što je čini jednim od najsaosećajnijih horoskopskih znakova. Čak i najmanja kritika upućena njoj biće primljena k srcu i neće biti lako zaboravljena. Krasi ima duboku intuiciju, zbog čega je vredno saslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome, čak i kada u svom sudu koristi samo svoju intuiciju.

Seks & Veze

Njena ideja savršenog partnera je neko ko voli da se mazi na kauču, zajedno gleda televiziju i toči joj vino. Nigde se ne oseća bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica joj je najveća svetinja. Brižna žena porodičnog tipa po prirodi, Račica u vezi uvek daje više nego što želi da uzme. Voli miran, stabilan porodični život, a sigurnost i vernost su joj najvažnije u ljubavnoj vezi.

Zavođenje i senzualne fantazije su ono u čemu žena Rak neizmerno uživa. Za nju je seks spor, senzualan ples i mora biti emocionalno povezana sa partnerom sa kojim se upušta u seksualni čin. Ona želi muškarca koji će biti dominantan u seksu i sa kojim će naučiti nova senzualna zadovoljstva.

Prijateljstvo

Briga za sve oko sebe ih ispunjava i čini život smislenim, zbog čega su veoma brižni i pažljivi prijatelji. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi bezbedno dođu kući nakon ludog noćnog provoda i koja će uvek zvati da vidi da li si dobro.

Ako vam treba neko da vas uteši, vaš prijatelj Račica će biti najbolji u tome. Ona je rame za plakanje i uvek će znati kako da uteši ljude koje voli. Svoja prijateljstva čuvaju kao najvrednije blago, a i sami su prijatelji koje vredi čuvati.

LAV (23.7. – 22.8.) LAV

Velikodušna, teatralna, privlačna, smela, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, razigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava. Lavicu ćete lako primetiti u gomili – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njeno samopouzdanje „pljušti” na sve strane.

„Ne treba joj neko da se brine o njoj, već muškarac dovoljno siguran u sebe da joj dozvoli da pokaže svoju punu snagu sa njim“

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, centar univerzuma, pa shodno tome Lav voli da bude centar pažnje, što joj lako uspeva. Vrele je naravi i po potrebi će iščupati „kandže” i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i pokloni. Ona je avanturističkog i snažnog duha i voli da pobeđuje, a zahvaljujući njenoj inteligenciji, duhovitosti i kreativnosti, njen život je ispunjen mnogim pobedama.

Seks & Veze

Nezavisna i snažna individualnost, Lavica želi partnera sa kojim deli ove kvalitete. Ne treba joj neko da se brine o njoj, već muškarac dovoljno siguran u sebe da joj dozvoli da pokaže svoju punu snagu sa njim. U vezi joj se sviđa što uvek ima puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i stalno smišlja kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

Seks joj je veoma važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš, kao i da preuzme vodeću ulogu u spavaćoj sobi. Za nju ne postoje tabui u seksu, ona želi da proba sve, a podjednako su joj važni i sopstveno i partnerovo zadovoljstvo. Delovi tela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kičma, leđa i srce, zbog čega ju je najlakše zavesti senzualnim milovanjem po leđima. U ljubavi se najbolje slaže sa Blizancima, Strelcem i Vagom.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletu, Lav kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji su često njeni „fanovi“, ljudi koji joj se dive. Velikodušna Lavica voli da udovolji prijateljima i mnogima je najbolja prijateljica. Nikada neće izneveriti svoje prijatelje i uvek će biti uz njih, oprostiće im sve osim – izdaje.

DEVICA (23.8.– 22.9.) DEVICA

Posvećena, snalažljiva, diskretno duhovita, vredna, praktična, razborita, skromna, stidljiva, precizna – sve je to žena rođena pod horoskopskim znakom Devica. Njena životna misija je da bude heroj i da obara druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Devicom vlada planeta Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli zasniva na stvarnosti, a ne na mašti. On korača kroz život sa nogama čvrsto na zemlji, koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

„Posvećena, snalažljiva, duhovita, vredna, praktična, razborita, skromna, stidljiva – ovo je žena Devica“

Orijentisana na detalje, ovo je ‘žena dinamit’ koja bukvalno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme radije provodi u dugim šetnjama prirodom ili radeći u bašti. Njena velika vrlina je što je uvek i svuda na vreme. Možda izgleda hladno i odsutno, ali je zapravo stidljiva i neodlučna.

Seks & Veze

Potpuno posvećena u vezi, Devica je pouzdana i odana, i odvagnu svaki detalj pre nego što se nekome posvete. Radije bi bila sama nego sa pogrešnom osobom – ona ​​ne traži samo onu pravu, ona traži savršenu. To ne znači da on traži nekoga ko je savršen (jer takav ne postoji), već nekoga sa kim će se savršeno slagati. U ljubavi su joj važni i detalji, pa od partnera očekuje ‘začine’ poput cveća, mirisnih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim oblastima života, Devica nije sklona velikim eksperimentima u krevetu (mada tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) i voli da njen partner preuzme inicijativu. Stroga prema sebi, važna joj je potvrda partnera da u krevetu sve dobro funkcioniše. Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica će biti tu za svaki važan događaj u životu njenih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane ljudi koji su joj važni. Njena kritičnost i praktična ličnost čine je drugaricom koja ume da da odličan savet, ali samo kada se od nje traži, jer se samoinicijativno ne „petlja” u tuđe poslove.

Kada žele da joj se zahvale na pomoći, njeni prijatelji to treba da urade na diskretan način.Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnom izražavanju emocija. Više cene jednostavne i tihe izraze zahvalnosti.

VAGA (23.9.– 22.10.) VAGA

Žena Vaga oličava pravednost, pravdu i ravnotežu, i ukrašena je savršenom rasuđivanjem, besprekornošću i potpunošću. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju i vole da budu okružene prijateljima i porodicom. Ona je harizmatična i očaravajuća, zbog čega privlači ljude sa neverovatnom prirodnom lakoćom. Predstavlja jin i jang, odnosno ima fascinantnu ličnost koja je mešavina racionalnosti i logike i promenljivih emocija.

„Harizmatične i očaravajuće Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju i vole da budu okružene prijateljima i porodicom“

Iz tog razloga, rado će ući u raspravu i opovrgnuti nečije mlako mišljenje, u čemu će joj, pored „hladne glave“, pomoći i njen šarm. Međutim, ona je uvek otvorena za razmišljanje i zbog svoje dobroćudne prirode priznaće sopstvene greške ako se logičnim objašnjenjem uveri da greši.

Seks & Veze

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znacima pažnje, poput papirnih srca i svežeg cveća. Iako deluju smireno i staloženo, kada se opuste, žene Vaga umeju da budu veoma razigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodoliji ili Blizancu. Ali igre uma u ​​ljubavi sa Vagom su strogo zabranjene.

„Iako deluju smireno i staloženo, kada se opuste žene Vaga mogu biti veoma razigrane i romantične“

Iskreno će reći šta joj je na umu, što znači da će ponekad biti bolno iskrena. Vaga će biti potpuno odana izabranom muškarcu, a zauzvrat će tražiti podršku i savet. Ona seks doživljava kao mentalnu vežbu i voli pažljivo da proučava šta njen partner voli u krevetu. Ona je zaljubljenik u zavođenje, dugu predigru i dugo šaputanje na jastuku pre samog seksa.

Prijateljstvo

Zbog karakterne osobine stalnog odmeravanja opcija, žene Vage su često neodlučne. Njihovi prijatelji mogu biti frustrirani takvim likom, na primer kada ne mogu da izaberu koji film žele da gledaju. Ali njena kolebljivost zapravo ide u prilog Vaginim prijateljima, jer kao što vodi računa o svom ukusu, potrebama i željama, tako će se brinuti i o ukusu, potrebama i željama svojih prijatelja.

Ovu sposobnost imaju zahvaljujući svom dobro poznatom osećaju za pravdu, i zbog toga Vage postaju odlični prijatelji. Topla i ljubazna kakva jeste, voli da upoznaje ljude sa kojima ima zajedničke interese. Prvo će doživeti neraskidivo prijateljstvo sa Lavom ili Strelcem.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 22. novembar) ŠKORPIJA

Žena Škorpija je najseksipilniji i najmisteriozniji od dvanaest znakova zodijaka. Ona je egzotična i magnetski privlačna, duboka kao more i, u zavisnosti od raspoloženja, mirna ili olujna poput mora. Krasi ima izvanrednu intuiciju i veoma ga privlače ezoterična, okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

„Žena Škorpija je direktna, briljantno lukava i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava i uspeće da savlada svaku prepreku u životu i suoči se sa problemima, podigne glavu i nastavi dalje.

Nikada to ne treba shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno lukava i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspeće da savlada svaku prepreku u životu i suoči se sa problemima i podigne glavu. Voli jasne početke i jasne krajeve. Samopouzdane, snalažljive i snažne, žene Škorpija su odlučne da uspiju. Ne beže od napornog rada i spremni su da žrtvuju mnogo da bi postigli svoj cilj.

Seks & Veze

Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena Škorpije već su postale mit. Oni zaista mogu pokazati snažnu ljubomoru kao nijedan drugi znak, ali to je zato što čak i najbezazlenije partnerovo flertovanje sa drugom ženom smatraju izdajom. Od partnera zahtevaju ono što i sami daju, potpunu vernost, privrženost i posvećenost, a za svog muškarca su spremni na sve. Hvaliće ga i tako mu grade samopouzdanje, braniće ga kada drugi govore loše o njemu i pomoći mu da izgradi karijeru.

Često želi da nosi pantalone u vezi i traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprotstavi i dovoljno samosvesnog da joj dozvoli da bude muževna u vezi s vremena na vreme. One su prave amazonke u krevetu – imaju visok libido, veoma su strastvene i vole da daju i primaju senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Device, ali se najbolje dopunjuju sa Bikom.

Prijateljstvo

Žena Škorpija može biti najbolji prijatelj na svetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaboravljaju. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj, ona će biti odan prijatelj. Pripadnica ovog vodenog znaka čuvaće tajnu koju joj neko poveri sebi i čuvaće je kao najvrednije blago, a za nju se gotovo nikada neće čuti da širi tračeve.

Ona pažljivo bira svoja prijateljstva i smatra da je čast biti osoba kojoj Škorpija može da veruje i kojoj se može poveriti. Strast vlada životom žene Škorpije i ona sa jednakom strašću može da voli i mrzi, ali kako retko pokazuje osećanja, teško je znati šta misli ili oseća. Nikada neće zaboraviti kada je neko bio dobar prema njoj i višestruko će joj se odužiti.

STRELAC (23.11.- 21.12.) STRELAC

Pozitivna, nasmejana, puna života, vesela, zabavna, šarmantna, brbljiva, nepokolebljiva, hrabra – ovo je žena Strelac. Nazivaju je i tragačem za istinom i mudrim filozofom jer je izuzetno radoznala i u stalnoj je potrazi za novim saznanjima i otkrićima.

Voli da vodi duge razgovore i debate o svim temama, od politike i religije do seksa – ne postoje tabui za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i neobuzdanom vatrenom znaku. Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva, zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima dosta.

„Pozitivna, nasmejana, puna života, vesela, zabavna, šarmantna, brbljiva, postojana, hrabra – to je žena Strelac“

Fascinira je mnogo toga, posebno nove i kontroverzne oblasti u religiji, etici i filozofiji. Ona prezire ograničenja, a samim tim i sve nametnute rasporede i pravila – mora imati fleksibilnost i sposobnost da menja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, i on ima mane, od kojih su najčešće nemarnost, neosetljivost, površnost i samodovoljnost.

Seks & Veze

Ljubav je večna misterija za ženu Strelca. Dakle, on ljubav istovremeno vidi i kao nagradu za kojom žudi i kao najvrednije blago koje krije. Često se plaši intimnosti, pa za mnoge „strelce” ljubav često cveta iz prijateljstva i njen životni saputnik je najčešće njen najbolji prijatelj.

Ne voli monotoniju, pa mirne kućne večeri provedene ispred televizora nisu njena ideja o idealnoj vezi. Ona želi da svoj život podeli sa nekim sa kim će biti psihički i fizički ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog za mnoga putovanja, jer žena Strelac voli da putuje.

Čak i kada je totalno „opijena” partnerom, uspeva da održi sopstvenu nezavisnost, što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Baš kao što njena priroda nalaže, žena Strelac je prava vatra u krevetu, a seksu pristupa kao čisto fizičkom činu, a ne sa emocionalne ili praktične tačke gledišta. Samouverena i samosvesna, u krevetu je senzualna tigrica spremna da proba sve, od raznih poza do neobičnih mesta za vežbanje seksa.

Prijateljstvo

Ako želite da proširite vidike i oslobodite se predrasuda, u tome će vam najbolje pomoći prijatelj rođen u Strelcu. Međutim, osim što je majstor u vođenju intelektualnih i poučnih razgovora, poznata je i kao najveći šaljivdžija u društvu. Ne plaši se da igra dežurnog klovna i da se šali na svoj račun ako će to zabaviti i nasmejati njegove prijatelje.

Potpuno nepristrasni, njeni prijatelji su ljudi iz svih sfera života, različitih nacionalnosti i veroispovesti i različitih kultura.

Njeni doživotni prijatelji obično su rođeni u znaku Vodolije ili Vage. Iako je ne zanimaju baš tipične ženske teme, ima mnogo prijatelja i zna kako da podigne atmosferu čak i u društvu u kojem su samo žene. Ima i dosta prijatelja, srčanih tipova sa kojima deli ljubav prema adrenalinu.

JARAC (22. januar – 20. januar) JARAC

Alfa „ženka“, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, preduzimljiva, praktična, odlučna, neustrašiva, usredsređena na cilj i srećna samo kada se on ostvari – sve je ovo žena Jarac.

Kao tipičan predstavnik grupe zemljanih znakova, ona stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenju, već živi u stvarnosti i uzima od nje koliko može. Zbog svoje nepokolebljive ambicije i poriva da neprestano ide napred, ona često ostavlja sve ostale iza sebe i nije je lako skrenuti sa puta koji je sama sebi zacrtala.

„Ambiciozna, disciplinovana, strpljiva, odgovorna, praktična, neustrašiva, usredsređena na cilj i srećna samo kada se on ostvari – to je žena Jarac“

Neverovatno snažna, Jarčica može da prebrodi sve životne nedaće, i na koji god problem da naiđe uspeće da ostane pribrana i smirena i odmah će krenuti u potragu za rešenjem. Možda izgleda hladno i rezervisano, ali ispod te površine krije se žena sa odličnim smislom za humor koja žudi za sigurnošću. Spremna je da žrtvuje deo svojih ambicija samo za jednu stvar – svoju porodicu. Kada nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, stidljiva i pesimistična.

Seks & Veze

Nije u njenoj prirodi da se zaljubi na prvi pogled, niti da gubi vreme na besmisleno flertovanje za koje zna da nikuda ne vodi. Ljubav je za nju ozbiljna stvar, i ako joj se neko sviđa, neće dozvoliti sudbini da ide svojim tokom, već će, uvek svesna svojih mogućnosti, uzeti stvari u svoje ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Ona voli da ugađa svom partneru i brine o njemu, zbog čega može izgledati kao da je u vezi pokorna, ali u stvari nikada neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Ona želi da bude ravnopravna sa svojim životnim saputnikom, a stajaće uz njega i biti mu podrška i u najtežim trenucima. Ona traži nekoga ko će voleti uspeh koliko i ona, pa je savršena veza za nju kombinacija ljubavi, sigurnosti i uspeha.

Ona je strastvena ljubavnica spremna da eksperimentiše u krevetu. Idealne partnere naći će u druga dva zemaljska znaka, Biku ili Devici, jer umeju da prodru u njeno srce i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, i u jednom vodenom znaku Raku, koji će u potpunosti zadovoljiti njene emotivne potrebe.

Prijateljstvo

S obzirom na to da je prirodni vođa, žena Jarac je često „glavna” među prijateljima. Voli da ima svoju privrženu „kliku“ u koju se novi članovi teško puštaju, međutim, kada shvatite kako grupa funkcioniše, prihvatiće vas kao sebi ravnog.

Ponaša se gotovo majčinski prema drugaricama, tako da od nje uvek možete pitati za savet i pomoć, a kao što majke rade za svoju decu, sklona je da pravi planove za svoje drugarice za koje oni ni ne znaju.

Kada sve bude isplanirala, samo će ih kratko obavestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina dočekuje u vikendici na selu. Kao i njena porodica, veoma je odana svojim prijateljima i uvek im daje do znanja da se mogu osloniti na nju. Mnogi njeni prijatelji pripadaju osetljivim znakovima zodijaka, Škorpiji ili Ribama.

VODOLIJA (21. januar – 19. februar) VODOLIJA

Divna, nepredvidiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, prijatna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve ovo opisuje ženu Vodoliju.

Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i neobuzdanosti – često je teško razumeti i razumeti, ali to je zato što je Vodolija uvek samo ona sama. Za nju ne važe stereotipi i nemoguće je „smestiti je u fioku“ jer je izraziti nekonformista, zazire od društvenih pravila i normi. Ona uvek radi svoje i ne voli kada joj drugi govore šta da radi.

„Divna, slobodoumna, miroljubiva, ekscentrična, prijatna, iskrena, zabavna, optimistična i živahna – to je žena Vodolija“

S druge strane, ona je humanitarac velikog srca i uvek je spremna da pomogne, bilo da se radi o finansijskoj, emocionalnoj ili bilo kojoj drugoj pomoći. Voli napredak, ali na ličnom planu ne voli promene. Veoma je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva kao najveće blago, a lojalnost podiže na novi, dublji nivo – ne samo da ostaje verna svom partneru, već i određenom brendu, prodavnici, restoranu, tim, muzičar i tako dalje, u dobru i u zlu.

Seks & Veze

Život za ženu Vodoliju je igra u kojoj svako igra po svojim pravilima. Kada je ljubav u pitanju, pobrinuće se da igra bude posebno zabavna i nikada dosadna. Ali njen lagodan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Naprotiv, potrebno joj je vreme da se emotivno poveže sa nekim i da veruje drugoj osobi.

Kada je u vezi, više od svega ceni svoju nezavisnost, slobodu i „prostor za disanje“ (što se poklapa sa njenom pripadnošću grupi vazdušnih znakova), a to daje i svom partneru. Vodena devojka će uvek zadržati deo sebe koji neće otkriti ni najbližim ljudima.

Originalno i nepredvidivo, pružiće partneru zadovoljstva za koja ranije nije ni znao da postoje. Za nju nema kočnica u spavaćoj sobi, ljubitelj je eksperimentisanja i voljna je da pokuša sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Prijateljstvo

Dok hoda putem, s vremena na vreme će stati da pozdravi ljude koje poznaje. Zbog toga se čini da se druži sa svima, a zapravo su to njeni poznanici i dragi ljudi koji je vole, jer Vodolija voli da bude u dobrim odnosima sa svima, a izbegava sukobe i svađe.

Što se tiče prijatelja kojima dozvoljava da joj se potpuno zbliže, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Ona ume da bude pomalo rezervisana kada su u pitanju njena prava osećanja, zbog čega je njen krug pravih prijatelja mnogo uži od brojnih poznanika.

Velikodušna i uvek tu kada je prijatelju potrebna, žena Vodolija se sprijatelji sa onima sa kojima deli ljubav prema nezavisnosti i intelektualnim težnjama i težnjama. Ovo je žena koju uvek možete pitati za iskren savet i koja će uvek imati prave reči utehe.

RIBE (20.2.- 20.3.) RIBE

Nežna, brižna, senzualna, osetljiva, intuitivna, introvertna, požrtvovana, saosećajna, sentimentalna, prijateljska, topla, romantična, odana, maštovita – sve ovo krasi ženu Ribu.

Njena misija na ovom svetu je da pomaže drugima. Izuzetno je osetljiva na potrebe drugih – u današnjem svetu uzimanja, važnije joj je davanje – ali ne dozvoljava nikome da iskoristi njenu dobrotu i večnu spremnost da pomogne. Na prvi pogled deluje smireno, ali u sebi krije veliku strast i osećajnost.

„Ribe su najveći sanjari u zodijaku i u stanju su da brzo pobegnu iz stvarnosti u svoj svet snova gde mogu da budu ko god žele da budu“

Radoznalo posmatra i analizira sve što se dešava oko nje, ali i ono što se dešava u ljudima i u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti je nezamisliv za Ribe. Ona je najveći sanjar u zodijaku, i ona je u stanju da brzo pobegne iz stvarnosti u svoj svet snova gde može da bude ko god želi. Neki veruju da se tako beži od problema; drugi veruju da je jednostavno našla kreativan način da se nosi sa problemima.

Seks & Veze

Ništa ne daje ženi Ribama veći osećaj potpunosti nego kada je zaljubljena. Ona je po prirodi stidljiva i nema ništa protiv da ima dominantnog partnera, odnosno da bude „pokorna” u vezi. Njena najveća sreća je ugoditi voljenoj osobi.

Tajno oružje Ribe u zavođenju je da izgleda nedostupno i uzdržano jer zna da će to delovati misteriozno i naterati njenog udvarača da je još više poželi. Ona je pacifista i voli opuštene ljubavne odnose u kojima nema potrebe za svađama i svađama.

Njen idealan partner je onaj koji je inspiriše, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih fantazija. Velikodušna je i emotivno i seksualno, pa voli i da ugodi svom partneru u krevetu. Njenu strast dodatno će rasplamsati sveće, latice na krevetu, senzualna muzika ili bilo šta što će doprineti romantičnoj atmosferi u spavaćoj sobi.

Prijateljstvo

Ona je odana prijateljica kojoj su boljitak i sreća ljudi koje voli važniji od njenog sopstvenog blagostanja i sreće. Žena Riba je uvek tu za svoje prijatelje i kad god im zatreba, biće im podrška i rame za plakanje. Ona je najbrižnija prijateljica koju iko može imati. Zahvaljujući svojoj snažnoj intuiciji, ona će znati kako se njen prijatelj oseća pre nego što on shvati svoja osećanja.

„Prvo što ćete primetiti kod žene Ribe je šarmantan osmeh, očaravajuće velike sanjive oči i melodičan glas“

Ali odjednom može da se pretvara da izbegava svoje prijatelje! Ne treba to shvatati lično. Naime, Ribama je potrebno vreme za sebe, a pošto im je teško da kažu ne, radije će se samo povući nego morati da kažu ne prijatelju. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom, ponovo će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je stalo.

Izvor: malihoroskop.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.