dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prvom delu dana će još uvek biti nekih napetih situacija vezanih za posao, ali kako dan bude odmicao – ovo će ići ka smirivanju. Dobar momenat da odradite nešto što ste zapostavili od obaveza. U emotivnim odnosima danas može biti pojačana ljubomora.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Trudićete se da se postavite drugačije prema saradnicima, jer shvatate da vas neki od njih koriste. Takođe, nećete moći da sakrijete netrpeljivost prema pojedinim kolegama. U emotivnom segmentu – pokušavate da otkrijete da li partner krije nešto od vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno vam je dosta koncentracije i organizovanosti da biste iz ovog dana isplivali bez grešaka kada je posao u pitanju. Misli vam lutaju i niste fokusirani. Emotivno – razmišljate o osobi sa kojom biste želeli da ostvarite komunikaciju i koja vam se dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Okolnosti vas pritiskaju da donesete odluke, a vi niste sigurni da li je ovo pravi izbor za vas. Sve ono vezano za saradničke odnose vam odvlači energiju i donosi nervozu. U emotivnom segmentu – osećate jaku privlačnost i strast prema nekom koga znate od ranije.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vaš pristup onima sa kojima radite je korektan i smiren, što se već ne može reći za drugu stranu. Ako već vidite da nekome ne možete na lep način objasniti, možda je bolje da se povučete. Jako vam je bitno šta neko ko vam je privlačan misli o vama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Postoje oko vas osobe koje vam mogu pomoći savetom u situacijama u kojima se trenutno i ne snalazite baš najbolje. Nemojte stvari raditi na svoju ruku, bolje pitajte. Analizirate ponašanje voljene osobe, jer vam njeni postupci nisu baš najjasniji.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan će na poslu krenuti intenzivno od ranih jutarnjih sati. Neke situacije vam unose uznemirenost. Sačuvajte vedar duh i ne povlačite ishitrene poteze. Komunikacija sa nekim ko je u vašem poslovnom okruženju jako vam prija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prilično ste zadovoljni odvijanjem poslovnih situacija, iako ste svesni da ćete na prave rezultate morati još da sačekate. Imate planove koji se vezuju za saradnju sa inostranstvom. Intenzivna osećanja i strast koja je počela da se budi prema jednoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Zbunjeni ste dešavanjima u poslovnom okruženju i verovatno je da ćete potražiti savet od nekog ko vam je blizak od kolega. Sa voljenom osobom vam je potrebno više zajedničkih trenutaka i opuštanja. Izađite negde zajedno, povežite se ponovo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prilično ste ubedljivi u dogovorima koji se budu odvijali tokom dana. Ipak, biće vam potrebno nešto više truda da ovu poslovnu priču završite na način na koji to vama odgovara. Možete dobiti poziv za izlazak ili neprikrivene znake naklonosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U prepodnevnim satima nećete baš „biti svoji“ kada je posao u pitanju. Imate osećaj da vam situacije izmiču iz ruku i da se u njima ne snalazite. Poboljšanje u drugom delu dana. Emotivno – mogućnost intenzivnije komunikacije sa zanimljivim osobama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Potrebno vam je rasterećenje, jer su vas dešavanja dosta izmorila, pa ćete veći deo dana provesti ćutke, u svojim obavezama, bez velikog kontakta sa kolegama. U emotivnom segmentu – neko vas vrlo zanimljivo čačka i flertuje sa vama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.