dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Spremite se da obavite dosta ozbiljan poslovni razgovor, ali ne očekujte odmah odgovor. Rezultate ćete znati tek za par dana. Dobra atmosfera u kontaktu sa emotivnim partnerom. Oboje ste raspoloženi i u pravom elementu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Provalili ste da se neko od kolega ponaša kao da vam je prijatelj, pokušavajući da otkrije neke stvari koje ga interesuju. Ne nasedajte. Voljena osoba će se aktivirati u popodnevnim satima, sa pravim predlogom za zajednički izlazak.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pozitivan odgovor po nekim pitanjima koja su vam bitna. Shvatate da su se neke pozitivne promene pokrenule i nestrpjlivi ste da se što pre bacite u akciju. Iznenadite voljenu osobu inicijativom, umeće da vam uzvrati na pravi način.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji, kao da sagovornik i vi niste na istim talasnim dužinama. Potrudite se da budete jasni. Vrlo intenzivna osećanja u odnosu sa voljenom osobom. Neophodno vam je da odvojite malo vremena za vas dvoje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U prepodnevnim satima ste u najboljem raspoloženju i sve obaveze koje imate završite tada, jer će vas kasnije već uhvatiti statičnost i letargija. Popodne i veče su rezervisani za ukućane i za voljenu osobu. Potrebno vam je da uživate.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možda isprva nećete znati šta da uradite po nekom pitanju, ali ćete razmisliti i shvatiti šta vam je činiti. Dobri poslovni potezi, umete da donesete odluku. Najbolje ćete se osećati ako sa voljenom osobom prošetate ili odete u kupovinu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Od ranog jutra neke pozitivne okolnosti će se prosto „nameštati“ i ne bi bilo čudno ni da zaradite neki dinar koji niste očekivali. Uživaćete u pažnji koju danas budete dobijali od voljene osobe, a neke od vas očekuje i poklon koji će vas jako obradovati.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Bićete nešto povučeniji, jer pokušavate da smislite strategiju po jednom pitanju. Veće aktivnosti su u drugom delu dana, ali nećete biti zadovoljni svojim učinikom. Lošije raspoloženje u kontaktu sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko vam može izaći u susret po pitanju koje vam je važno. Ne možete da poreknete da dosta razmišljate o jednoj osobi i pitate se da li postoji šansa da se nešto konkretnije dogodi između vas dvoje. Za sada će sve ostati samo na razmišljanjima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako jednu osobu ne možete da ubedite, nemojte trošiti glasne žice. Neki ljudi neće da razumeju. Obavezno prihvatite poziv od strane prijatelja – možete upoznati osobu koja će vam biti veoma interesantna. Dobro druženje i zabava.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vas očekuje sastanak za koji će vam biti potrebne velike pripreme. Obavezno proverite da li ste poneli od dokumentacije sve što vam je neophodno. Velike mogućnosti za susret, makar i kratak, u prolazu, sa osobom koja vam se dopada.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Budite odgovorni prema obavezama, naročito u prepodnevnim satima jer možete na bitne stavke u potpunosti zaboraviti. Raspoloženje vam se popravlja kasnije u toku dana, a paralelno sa njim i strast jača. Jedva ćete čekati da se vidite sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.