dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Sa nešto više strpljenja i tolerancije, ovo može biti produktivan dan. Mogućnost intenzivnije komunikacije sa poslovnim partnerima, čak i kraćeg puta. Jedna osoba vas podstiče da se otvorite i pokažete svoju zainteresovanost za nju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas bi bilo dobro da privedete kraju situacije u poslovnom segmentu koje vas već par dana unazad pomalo opterećuju. Ne razvlačite posao koji morate uraditi. Pokušavate da nađete zajednički jezik sa partnerom, ali to danas nešto teže ide.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Trudićete se da mnogo toga izdefinišete, izvedete na čistac kada je posao ili odnos sa drugima u pitanju. Uglavnom ćete uspevati da uspostavite zadovoljavajuću komunikaciju. Emotivno – kasnite sa obećanjima prema voljenoj osobi i ona će vam to i prebaciti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete naći prave reči i povući odlične poteze kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ne preterujte u zahtevima i sve će biti u redu. U emotivnom segmentu – morate pronaći ravnotežu sa partnerom – nekim postupcima ga zbunjujete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da nije pravi trenutak da se oslonite na druge, i više je nego izvesno da ste u pravu. Tuđa razmišljanja i saveti sada vam mogu samo zakomplikovati situaciju. U emotivnom segmentu – mogućnosti za flert koji želite da sakrijete od radoznalih očiju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Smatrate da poslovni saradnici ili nadređeni zahtevaju od vas nešto što je nemoguće izvesti. Izgleda da drugi imaju mnogo više poverenja u vaše sposobnosti od vas. U emotivnom segmentu – postupci voljene osobe izazivaju u vama nezadovoljstvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas morate oprezno koračati kada je posao u pitanju. Moguće je da se postavljate neprimereno situaciji ili da zahtevate previše. Pratite dešavanja. Emotivno – sve više se uplićete u jednu priču, komunikacija se širi i to vam neizmerno prija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dešavanja na poslu su intenzivna, promenljiva, ne znate šta će iskočiti na dnevni red u sledećem momentu. Ipak, i pored ovako naglašene energije i živosti, uspevate da se dobro snađete. Emotivno – čekate pravi momenat da se pokrenete prema nekom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako će izgledati da ste našli zajednički jezik sa nekim ljudima i obavili korektne dogovore, ipak se nemojte previše oslanjati na ovo. Sačekajte da vreme pokaže. U emotivnom segmentu – partner vas povremeno jako iscrpljuje svojim zahtevima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Obaveze vam oduzimaju dosta vremena. Iako smatrate da ste sve uradili više nego korektno, moguće je da su vam se potkrale čak i ozbiljnije greške. Proverite sebe. Emotivno – pitate se u kom pravcu ide priča sa osobom koja je od skora u vašoj blizini.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako se trudite da izađete u susret onima sa kojima sarađujete, očigledno je da postoji neki nesklad i nerazumevanje, koji će povremeno izbijati. Spremite se za naporan radni dan. Emotivno – ostvarili ste jači kontakt sa osobom koja vam se dopada.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas uspevate da postignete i završite sve ono što ste isplanirali, iako će vam misli često biti okrenute na drugu stranu. Potreba da se opustite i date sebi na volju može rezultovati većim troškovima. Emotivno – porast ljubavi i optimizma u partnerstvima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.