dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke situacije na poslu su komplikovane i zahtevaju više pažnje. Ako radite sa novcem povedite računa. U emotivne odnose se može uvući crta ljubomore. Moguće je da partneru smeta nešto što vi doživljavate samo kao zanimljivu komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta posla je pred vama, ali vi imate dovoljno energije. Ne samo to, želite da se dokažete pred nekim osobama, pa ćete se dodatno truditi. Neko vas podstiče da mu se otvarate ali sa druge strane ne želi da vam otkriva neke bitnije stvari o sebi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vaša neodgovornost može doneti materijalni gubitak. Povedite računa i u  saradnjama, postoje tendencije da dođe do rasprava ili razmimoilaženja. U odnosu sa voljenom osobom se ponašate isključivo i ne pokazujete dovoljno dobre volje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Verovatno ćete danas morati da se posvetite problemu koji ste do sada pokušavali da izbegnete. Ako očekujete da će ovo proći bez problematike, uzalud se nadate. Bole vas neke situacije sa voljenom osobom, ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nalazite se u cajtnotu po pitanju posla, a još više vam smetaju ljudi koji vam prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se skoncentrišete. U emotivnim odnosima ponavljaju se neke loše situacije. Ne znate šta da uradite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sve se odvija toliko neopisivo sporo. Na sve ovo, kolega ili poslovni saradnik je u poslednjem trenutku rešio da promeni mišljenje po pitanju jednog posla. Niste raspoloženi da se susretnete niti da komunicirate sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste pod pritiskom i teško ćete podnositi i okolnosti ali i saradnike. Smatrate da je sa nekim ljudima nemoguće uklopiti se koliko god vi to pokušavali. Bićete nervozni i u odnosu sa emotivnim partnerom, pa ga možete optužiti za flertovanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nepovoljan dan je pred vama, prvenstveno zbog toga što se možete iznervirati. Moguće je da je u pitanju papirologija koja je počela da koči, ili su do vas došle informacije koje su vas iznervirale. Šta god da je, ne povlačite ishitrene poteze.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Opterećeni ste dešavanjima na poslu koja remete vašu koncentraciju i odvlače vam pažnju. Moguće je da niste vi direktan učesnik, ali će se ovo odraziti i na vas. Uznemireni ste zato što partner najavljuje da mora da ozbiljno porazgovara sa vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko se na poslu ponaša takmičarski. Smatrate da tome nije mesto u radnoj sredini i pokušavaćete da skrenete pažnju toj osobi ili nadređenom. Bolje zanemarite ovakvo infantilno ponašanje. Za emotivnog partnera vam je potrebno puno živaca I dobre volje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Čeka vas bitan razgovor ili poslovni sastanak, ali daleko od toga da mislite da ste spremni na to. Trudićete se ako možete da ovo odložite, jer se ne osećate dovoljno sigurno danas. Malo nervoze u emotivnim odnosima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pri kraju ste velikog posla i osećate da ste na izmaku snaga. Ipak, još uvek vas drži to što znate da će priznanje ili materijalna nadoknada za ovo biti vredni truda. Opterećeni ste nekim čudnim ponašanjima I izjavama od strane partnera.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za banana split za decu
Prethodni artikal
BANANA SPLIT ZA DECU

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.