dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je dobar za dogovore, jer ste ubedljivi i puni samopouzdanja i lako možete dopreti do drugih. Šanse za zaradu će se neočekivano otvoriti, pa gledajte da ih iskoristite. Prisustvo jedne osobe vam unosi pozitivan nemir.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neočekivanih situacija će biti u poslovnom segmentu, ali možete ih bez većih problema rešiti i okrenuti u svoju korist. Budite spremni na akciju. Odličan momenat da se pokrenete prema nekome ko vas privlači i intrigira.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možete uspostaviti komunikaciju sa važnim saradnikom, a postoji i podrška od strane prijatelja ili uticajnih osoba. Lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom i pred vama je dan ispunjen flertovanjem i zanimljivim pričama.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sada i neke poslovne, ali i privatne obaveze možete završiti na lakši način. Dosta toga će vam ići na ruku, pa se prihvatite i onoga što je do sada bilo u zastoju. Vreme je da posvetite više pažnje voljenoj osobi i pokrenete neka pitanja u svojoj vezi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Opušteni ste, rasterećeni jer ste završili sa bitnijim obavezama i ovaj dan bi trebao da vam prođe u dobrom raspoloženju. Nećete obraćati pažnju na sitne provokacije od strane voljene osobe – sa osmehom ćete preći preko svega.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Poslovni projekat koji ste ranije pokrenuli, bi trebao da otpočne sa realizacijom. Obradovaće vas to što se situacija konačno pokreće. I u finansijskom segmentu može biti lepih iznenađenja. Razmišljanja o bivšem emotivnom partneru.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sve ide lakše nego inače, a vama osmeh neće silaziti sa lica. Čak ćete bez problema preći i preko sitnijih distrakcija sa poslovnim partnerima ili kolegama. Jedva čekate na susret sa voljenom osobom. Slobodnima zanimljivo flertovanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Napetost, drama i bura u poslu – ovo su situacije u kojima se osećate najbolje i na najlakše funkcionišete. Zato će vam biti još draže kada sve uspešno privedete kraju. Emotivno – odlično. Dobro razumevanje sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je potrebno u većoj meri se posvetiti svakoj situaciji u poslu. Nešto što izgleda kao lako verovatno će se iskomplikovati, pa vam je potrebno dosta organizovanosti. Lepe vesti vezane za emotivni život – jedna osoba će se aktivirati oko vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate dosta obaveza i kratak rok da ih završite. S druge strane – muče vas lični problemi koje morate rešavati što pre. Biće nešto teže uspostaviti balans i verovatno će vas sve ovo iscrpeti. Možda nećete uspeti da posvetite pažnju voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ovaj dan ćete zapamtiti. I po dobrom i po lošem. Loše je što ćete biti nervozni prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt, a dobro – to što ćete konačno završiti sa nečim što vam je predstavljalo opterećenje. U emotivnom segmentu flertovanje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je moguće da dogovorite jedan poslić koji bi se pokazao kao dosta isplativ. Raduje vas što se tenzija koja je postojala između vas i kolega smirila i što su uspostavljeni harmonični odnosi. Sa voljenom osobom – blaga napetost postoji.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za krokete od krompira
Prethodni artikal
KROKETI OD KROMPIRA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.