dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.11.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Velika podrška od onih sa kojima danas dolazite u kontakt, jer imate pravi pristup i ljudi prihvataju vaše ideje i vođstvo. Dan je savršen da upoznate osobu koja će vas osvojiti i šarmirati na prvi pogled. Do kraja dana moguće je da već ugovorite susret i sastanak sa njom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate da vam malo fali da napravite važan dogovor i usmerićete svoje snage na realizaciju. Neki neočekivan trošak će vam za kratko pokvariti raspoloženje.  Ipak, u drugom delu dana, kada vam predstoji suset sa voljenom osobom, ponovo se vraćate u svoj optimistični fazon.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas vas čeka gomila obaveza  i pitanje je kako ćete sve ovo izgurati. Nemojte dozvoliti sebi da se pogubite u moru onoga što morate završiti, i nemojte smetnuti sa uma susret sa voljenom osobom, jer vam to zaista može jako zameriti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Niste dobili očekivanu podršku od strane kolega ili poslovnog saradnika, i jasno vam je da ćete veći deo tereta obaveza morati da preuzmete na sebe. Sve ovo će vas u velikoj meri iscrpeti i pitanje je da li ćete biti u dovoljno dobrom raspoloženju da se vidite sa emotivnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke vesti su vas u priličnoj meri obradovale, a mogu se vezivati za poslovni, ali i za finansijski segment. Pojedinima ovo čak mogu biti novosti vezane za zaposlenje ili promenu ugovora o radu. Jako veliki poticaj u emotivnom segmentu, osećate privlačnost ka osobi koju ste tek upoznali.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Čekate vesti o pokretanju novog posla ili projekta, i osećate se kao na iglama. Ako ovo budete uspeli da „odradite“ možete se radovati i nekom povećanju priliva. Sitnije razmirice u odnosu sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u braku.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Kratkotrajno razmimoilaženje ili nerazumevanje sa nadređenima sredinom dana. No, svesni ste da su vaše namere bile najbolje, pa se i nećete preterano opterećivati. Drago vam je što neko reaguje na vas i otvoreno vam to pokazuje. Uživate u flertovanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nema potrebe da se ustručavate ili da budete nesigurni. Vaša inicijativa po nekim pitanjima je danas više nego dobrodošla i lako možete pokrenuti situaciju u željenom pravcu. Razgovor sa nekim ko vam je emotivno jako bitan. Osećate da se ovoj osobi sve više približavate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas one promene koje pokušavate da pokrenete idu sporo, a sigurno je da se nećete na pravi način sporazumevati ni sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Previše ste umorni i iscrpljeni, pa će vam odgovarati da provedete mirno popodne sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Teško je sporazumeti se sa nekim ljudima, ali to ne treba da vas obeshrabri. Vi nastavite onim tempom i na način koji ste zacrtali. Potrebna vam je podrška od strane voljene osobe i želite da vam se posveti. Možda nećete moći da provedete zajedno onoliko vremena koliko vam je potrebno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Savršen dan da završite sve ono što ste planirali od obaveza. Sve će vam lako ići od ruke, a i okolnosti su na vašoj strani, pa zgrabite priliku da neke teže stvari privedete kraju. Vrlo ste zadovoljni postignutim. Skladan odnos sa voljenom osobom, a slobodnima mogućnost novog poznanstva.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Moraćete neke stvari u hodu da promenite da biste uspeli da se uklopite sa drugima i završite posao ili obavezu koju ste isplanirali. Očekujete podršku od nekih ljudi, ali danas nećete moći da se oslonite na njih, već samo na sebe. Osećate se emotivno distancirano i povlačite se.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA TORTILJU MEXICANA
Prethodni artikal
TORTILJA MEXICANA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.