dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Teško je da ćete moći da završite sve što ste naumili, jer ste pred sebe postavili previše obaveza. Prioritete ćete rešiti, ali sitnije stavke će morati da ostanu za drugi dan. Odlična komunikacija sa dragom osobom ili sa nekim ko vam je simpatičan.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Učestvujete u važnom poslovnom dogovoru, ali vam smeta što se na vaše predloge i ideje ne obraća pažnja. Ne sviđa vam se što ste u zapećku dešavanja, ali ne možete uraditi ništa po tom pitanju. Emotivni segment je dobar, uživanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bićete uznemireni jer postoji mogućnost da važan dogovor bude odložen. Ipak, vašom inicijativom do njega će ipak doći i budite spremni da date sve od sebe, jer vam ovaj susret može biti vrlo važan za dalje poslovne ciljeve. Komunikativni ste u kontaktu sa suprotnim polom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke stvari danas postaju jasnije i imate razloga da se radujete onome što ste ostvarili. Moguće je da vas očekuje i novčani priliv ili makar naznaka istog. Između vas i partnera je naglašena bliskost, pa iskoristite dan da pokrenete priču koju želite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jedan deo onoga što ste želeli ste uspeli da dobijete. Negde u dubini duše ćete žaliti što niste bili aktivniji onda kada je trebalo. No, i pored ovoga, dobro ste raspoloženi, a to ćete lako uspevati da prenesete osobama sa kojima dolazite u kontakt.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate naznaku da ćete uspeti da rešite problem ili poslovnu situaciju i danas ćete svojski prionuti na posao da ovo što pre privedete kraju. Devicama je danas moguć susret, na kojem je sigurno da ćete se provesti fenomenalno. Osećate se odlično.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas je potrebno da sa više proračunatosti ulazite u dogovore. Ne dozvolite da drugi vode igru, sami ste sposobni za tako nešto. Ukoliko ste usamljeni, pokušavaćete da u popodnevnim satima kontaktirate neke od prijatelja ili čak bivših emotivnih partnera.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Rešili ste poslovnu enigmu uz pomoć saradnika i sada znate kakvu taktiku morate primeniti na dalje. Danas ste izuzetno raspoloženi za susret sa nekim ko vam je simpatičan ili sa voljenom osobom. Potrebno vam je da se osetite zadovoljno, voljeno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Za sve ono što juče niste mogli da pokrenete, danas dobijate još jednu šansu. I ova bi mogla biti uspešna. Zato prionite na posao da rešite nešto što vam je bitno. Najbolje bi bilo da prihvatite partnerov predlog za susret I njegovu inicijativu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke stvari dolaze na svoje mesto i vaša ideja iz prethodnih dana sada može biti realizovana. Ukoliko ste sami, možete provesti dan pokušavajući da animirate nekog koga duže vreme poznajete. Potrebno vam je da izađete i da malo rasteretite svoje misli.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan dan da se privedu kraju stvari koje ste započeli. Ne samo da ste vi u podsticajnom raspoloženju, već i ljudi koji vas okružuju i atmosfera na radnom mestu će biti dobra. Sigurno je da ćete ovo raspoloženje uspeti da prenesete i u emotivne relacije.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobar je trenutak da završite poslove koji su vama bitni a mogu se vezivati za porodicu. Takođe je pravo vreme i za dogovore sa poslovnim partnerima, ali i sa voljenom osobom jer se lako dolazi do zajedničkog cilja. Kvalitetan dan je pred vama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA FRANCUSKU SALATU
Prethodni artikal
FRANCUSKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.