dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas možete dobiti zanimljive poslovne predloge o kojima bi vredelo razmisliti. Moguće je da postoje neke prepreke da bi se ovo realizovalo, ali ih možete savladati. Osoba iz vašeg neposrednog okruženja pokazuje veliku inicijativu da vas osvoji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Suviše se opterećujete razmišljanjima o preprekama koje se postavljaju u nekom vašem planu. Umesto toga, svoju kreativnost upotrebite u pokušajima da pronađete rešenje. Možete se posavetovati i sa nekim koga smatrate autoritetom. Voljenoj osobi je potrebno vaše prisustvo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate važan razgovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom i povremeno ćete biti dosta nesigurni kako da se postavite, a da dobijete najviše za sebe. Potrebno je da se više prilagodite drugima. Voljena osoba je neraspoložena i potrebno joj je vaše prisustvo i razumevanje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Moraćete da se dosta ozbiljno pripremite za poslovne kontakte ili obaveze koje imate tokom današnjeg dana. Dan će se pokazati kao zahtevan i iscrpljujuć po vas. Kontakt sa voljenom osobom postoji, ali ni jedno ni drugo sada niste u nekom velikom raspoloženju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odličan je trenutak da nešto što već danima razvlačite, konačno i privedete kraju. Prvi deo dana je povoljniji po vas, pa tada budite više aktivni i angažovani. Nezadovoljstvo emotivnim životom, bez obzira da li ste trenutno solo ili imate voljenu osobu kraj sebe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušavaćete da uklopite poslovne i privatne obaveze. Ipak, to neće ići lako jer će vam nedostajati vremena da biste mogli opušteno da funkcionišete. Najbitnije vam je da trenutno imate razumevanje sa emotivnim partnerom. Druge stvari će doći same od sebe.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko će vam izaći u susret ili učiniti uslugu koja i nije baš mala. Ipak, vi niste zadovoljni, jer ste svesni da će ova osoba smatrati da ste joj dužnik, što vama u ovom trenutku baš i ne odgovara. Komunikacija sa voljenom osobom jednostavno ne funkcioniše, koliko god se oboje trudili.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Jako naglašeno polje posla, ali se vidi i vaša velika posvećenost radnim zadacima i obavezama. Niste u nekom bajnom raspoloženju, ali ono što se mora uraditi – mora se. Dosta distanciran i hladan odnos sa emotivnim partnerom. Potrebno je da otvoreno porazgovarate o problemima u vezi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj dan donosi vam da možete dosta toga završiti u svoju korist. Imate posvećenost, naglašena je i odgovornost i spremnost da prionete i na najkomplikovanije zadatke. Prema emotivnom partneru ćete se postaviti zahtevno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nadate se finansijskim prilivima, ali vesti koje dolaze do vas nisu obećavajuće. Generalno – poslovni segment danas ne nosi neka velika uzbuđenja. Standardne obaveze, standardan dan. Razmišljanje o jednoj osobi, ali se još uvek ustručavate da se pokrenete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan odličan za bilo kakvu vrstu komunikacije – dogovori i kontakti sa drugima vam idu od ruke. U dobrom ste raspoloženju i širite pozitivnu energiju. Osoba koja vas privlači je više aktivna prema vama, ali vi još oklevate da se postavite otvorenije prema njoj.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlične poslovne ponude i šanse se danas mogu otvoriti pred vama. Nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima, neko očekuje vaš odgovor što pre. Emotivni segment baš i ne funkcioniše, verovatno vi i voljena osoba ne možete da se uklopite što se susreta tiče.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.