dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osetićete opterećenje i podsvesni pritisak. Drugi jako utiču na vaše (ne)raspoloženje. Pokušajte da malo optimističnije gledate na ono što se dešava. Razmislite pre nego što nastupite. Osobu do koje vam je stalo možete iznenaditi strasnim nastupom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Uspećete da razrešite nedoumicu ili problem sa kolegom. Opterećeni ste velikim brojem obaveza i možete zanemariti ili zaboraviti na neki dogovor. Planirate da iznenadite emotivnog partnera i da potaknete svoj odnos na pozitivan način.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mnoge stvari vam odvlače pažnju, a to ne biste smeli da dozvolite. Otvoren je teren za pogreške koje mogu dovesti i do loše komunikacije sa drugima. Nema potrebe da odustajete od pokušaja da ostvarite jaču povezanost sa nekim ko vam se dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke neprijatne situacije morate završiti koliko god vam to ne bilo milo. Ne izgovarajte se obavezama, jer će vam ovo ako prolongirate, samo napraviti još veći teret. Neku raspravu sa emotivnim partnerom možete završiti na lakši način.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan je posebno dobar da pokrenete neka pitanja od izuzetne važnosti za vas. Ne oklevajte ni u jednom trenutku. Savršen dan i za emotivne kontakte, priča teče lako. Aktivirajte se prema osobi koja vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Svojim stavovima sputavate sami sebe. Protok informacija je usporen, morate se više aktivirati da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Ne dozvolite da neke stvari između vas i voljene osobe ostanu neizrečene. Napraviće problem kasnije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Budite inicijator po nekim pitanjima. Ne postoje razlozi da odugovlačite. U emotivnom delu ne smete zanemarivati ono što ste obećali partneru, jer on računa na vas. Potrudite se da danas poradite malo više na komunikaciji sa njim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Drugima će biti jako teško da vas pročitaju, samo vodite računa da se u nekim detaljima i sitnicama „ne izlanete“. Postoji nešto što sakrivate od emotivnog partnera, šta god da je, trudite se da ne budite nepoverenje kod njega.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebna vam je neka vrsta usluge. Možete je dobiti, ali ne smete prikrivati prave razloge, budite iskreni i otvoreni. Vreme je da voljenoj osobi pokažete više razumevanja po nekim pitanjima. Previše ste stegnuti u pokazivanju emocija.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Stoji neka forma dogovora sa bitnim saradnikom ili nadređenom osobom. Ono što vam je rečeno u poverenju ne iznosite drugima. Obećanja data u toku današnjeg dana su jaka i donose vam potrebno samopouzdanje. Emotivno slabo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U poslednjem trenutku uspevate da ostvarite nešto što ste isplanirali, i to posle velike borbe sa okolnostima koje non stop iskaču ispred vas. Bićete zadovoljni sobom i to dobro raspoloženje ćete preneti u kontakte sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas privedite kraju jednu obavezu ili posao koji imate. Odugovlačenje bi vam moglo doneti problematiku, pa se angažujte. Lako ćete razrešiti neku sitnu problematiku vezanu za emotivnog partnera danas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.