dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Obratite pažnju na kontakt sa autoritetima i šefovima. Ako odigrate pametno, možete promeniti neke odnose u većoj meri. Dan dobrih poslovnih, ali i materijalnih prilika po vas. Jedna osoba vrlo intenzivno pokušava da vas osvoji. Nekima od vas se smeši avantura.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Energija ovog dana vam odgovara, jer je sve otvoreno da svoje planove ostvarite i postignete više nego što ste očekivali. Imate veliki uticaj na druge, iskoristite to u svoju korist. Neki put je samo prisustvo voljene osobe dovoljno da se osećate više nego dobro.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke svoje planove ste uspeli da ostvarite, i sada razmišljate kako da se postavite pred novim izazovima koji se otvaraju. Dobar dan da kroz komunikaciju sa drugima, pronađete rešenje za neke poslovne situacije. U emotivnim odnosima trenutno puno dobrog raspoloženja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako ćete danas imati osećaj da igrate kako drugi sviraju, pokušajte da sagledate realnije svoje pozicije. U suštini, vrlo ste sigurni trenutno pa prihvatite da se prema obavezama postavite onako kako se od vas očekuje. Otvoreni ste za komunikaciju sa osobom koja vam se jako dopada.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Bićete skloni tome da radite samo ono što vama odgovara ili što vam lako pada, a bilo kakvu iole zahtevniju obavezu ostavljaćete za drugi dan…Niste raspoloženi da se bakćete komplikovanim stvarima. Vrlo ste raspoloženi za flert i avanturu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Energija ovog dana vam odgovara, i spremni ste da „zapnete“ kada su obaveze u pitanju. Odlični momenti za komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Danas možete u većoj meri pokrenuti kontakt sa osobom koja vam već neko vreme privlači pažnju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas na lak način možete završiti sve ono što vas je u prethodnom periodu opterećivalo. Šta više, Vagama se danas otvaraju i neke izvanredne poslovne ponude. U emotivnom segmentu slede vam lepa iznenađenja, a ako ste sami – i poziv na izlazak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Na pravi način komunicirate sa poslovnim partnerima, i zato nije ni čudo što danas postoje velike mogućnosti da dobijete ponudu koja se ne odbija. Pregovori su više nego uspešni, a i u finansijskom segmentu stoje mogućnosti za lepe prilive.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobra posvećenost poslovnim obavezama. S druge strane, umete da na pravi način predstavite sebe, pa je moguće da vam bude ponuđeno nešto što vam može doneti finansijsku korist. Ljubav danas funkcioniše bez ikakvih prepreka. Dobro za nova poznanstva.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tokom ovog dana ćete imati više volje i podsticaja. Bolju komunikaciju ostvarujete sa ženama, pa ćete sa njima danas imati neuporedivo jaču saradnju. Čekaju vas lepi emotivni trenuci, naročito ako imate partnera. Ako ste usamljeni, iznenadni poziv za izlazak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke izvanredne prilike se danas mogu otvoriti pred vama i jedino što je bitno jeste da ne razmišljate previše. Ako budete preispitivali situacije, možete sami sebe zablokirati. Pustite da sve ide svojim tokom. Odlična komunikacija sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlično za svaku vrstu komunikacije, pa ugovorite bitne susrete tokom ovog dana. Takođe, mogućnosti za finansijske prilive od dodatnih angažmana. Neko pokazuje naklonost i želju da vas bolje upozna. Odgovorite na pravi način.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

RECEPT ZA PRŽENICE SA KAJMAKOM
Prethodni artikal
PRŽENICE SA KAJMAKOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.