dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osećate želju da napravite promene i moguće je da ćete se danas okrenuti ka svojim emotivnim ili porodičnim relacijama i pokušati da poboljšate situaciju i ispravite eventualne greške i propuste prema ljudima koje volite. Odlično raspoloženje, entuzijazam, duhovitost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas će u fokusu biti ljudi koje volite I odnos sa njima. Spremni ste da im se posvetite, pa čak i da obaveze gurnete na stranu, da biste im posvetili više vremena. Prijaće vam i pažnja koju vam emotivni partner posvećuje. Mogućnost za zajednički izlazak,šetnju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne morate baš i danas razmišljati o obavezama koje niste završili. Takođe – batalite kućne poslove i sređivanje, bolje je da se okrenete ka svojim prijateljima koji nestrpljivo očekuju da vas vide. Neophodno je da se promrdate – izađite. Odlično ćete se provesti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rakovi  danas žele da uživaju i da iskoriste svaki čas ovog dana. Jednostavno, danas ne želite da razmišljate o ozbiljnim stvarima, o problemima, o teškoćama….želite da budete u dobrom društvu, okruženi veselim i nasmejanim licima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I Lavovi danas mogu biti u iskušenju da se zavuku u kuću i da ne maknu odatle. Ovo dolazi u obzir jedino ako imate nameru da pozovete neke drage osobe da vam se pridruže. Nemojte biti sami, potrebno vam je da budete okruženi ljudima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Na koju ćete vi tačno stranu od tih pet koje ste isplanirali, to ćete tek videti. U nekom momentu ćete shvatiti da su vaši planovi za ovaj dan bili preambiciozni i da ne postoji šansa da ostvarite sve. Ne želite da razočarate neke ljude, ali ispašće da ćete baš to morati da uradite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako već idete u neki provod, izlazak, ručak – nemojte se prebrojavati i opterećivati time koliko će vam novca ostati u novčaniku. Na prvom mestu bi trebalo da bude da se opustite i rasteretite, a novca svakako nikada neće biti dovoljno. Gledajte na život sa lepše i vedrije strane.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ovaj vam dan donosi vrlo intenzivna, ali u isto vreme I promenljiva osećanja. U suštini – vi biste danas na jedno dvanaest strana, ako je to ikako moguće, ali i vama je jasno da će to biti vrlo teško izvodljivo. Pokušajte, možda vam i uspe….

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nemate ama baš nikakvog razloga da se pokunjite, da upadnete u razmišljanja i da se povučete u sebe. Umesto toga – pravac na susret sa prijateljima, koji vam itekako mogu ulepšati ovaj dan. Potrebno vam je da budete okruženi ljudima koji vas vole i cene.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

 Bilo bi dobro da posvetite vreme onima sa kojima se niste videli dugo, da obnovite komunikaciju sa osobama koje su vam bile bliske. Kontakti sa suprotnim polom se mogu pokazati kao vrlo inspirativni. Dobro raspoloženje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas su mogući pozivi na izlazak, ili ćete vi želeti da provedete veći deo vremena van kuće. Kontakti sa drugim ljudima vam donose raspoloženje i zadovoljstvo. Mogućnost da se formiraju i nova prijateljstva, ali i da upoznate osobe koje će privući vašu pažnju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Energija ovog dana vam odgovara, čini da ste raspoloženi za kontakt sa drugima ali i da ste puni planova i ideja kako da provedete slobodno vreme. Najbolje ćete se osećati ako sa prijateljima izađete ili odete u šetnju. Kontakti sa suprotnim polom odlični.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Recept za koktel cosmopolitan
Prethodni artikal
KOKTEL COSMOPOLITAN

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.