dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan dan za bilo kakvo pokretanje na polju posla jer ste izuzetno motivisani I obdareni željom za uspehom. Komunikacija I dogovori idu glatko I bićete više nego zadovoljni svojim rezultatima. Osoba koja vam se dopada se pokrenula prema vama I nagoveštava vam mogućnost susreta.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pozitivan impuls I inspiracija po bilo kom pitanju vezanom za posao. Neke stvari ste raščistili I ostavili iza sebe I spremni ste da se na pravi način posvetite onome što dolazi. Želeli biste da pojačate komunikaciju sa jednom osobom, ali pokušavate da preko zajedničkih prijatelja iščačkate nešto o njoj.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bilo šta da planirate da započnete danas može imati prave rezultate I uspeh. Dosta povoljan dan ne samo za posao, već I za finansijski segment ali I za emocije. Drago vam je što je vaš utisak o jednoj osobi ispao baš na mestu I sada slobodnije možete da se prepustite čavrljanju I komunikaciji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prisustvo Venere u vašem polju ličnosti danas daje vam izuzetno dobro raspoloženje, ali i mogućnost da na mnogo lakši i lepši način pokrenete bilo šta što vam je važno u poslovnom segmentu. Ako želite da osvojite nekoga, danas je pravi dan za pokretanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pravi dogovori danas dolaze do vas. Oni se ne moraju vezivati isključivo za redovne poslove, jer danas Lavovima idu i mogućnosti da preko prijatelja pokrenu jedan kratkotrajan, ali isplativ poslić. Primećujete da je emotivni partner naduren, ali trenutno nemate vremena da se bakćete oko toga.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Budite srećni, isplivali ste iz nekih, po vas neugodnih situacija i sada vodite računa o tome kako ćete dalje. Pravi je momenat da svoja ponašanja prema poslovnim obavezama promenite. Budite organizovaniji, na primer. Dobra komunikacija sa emotivnim partnerom, mada ste malo odsutni.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Napravili ste kompromisno rešenje sa poslovnim saradnikom i sada vidite kako se tenzija i oblaci iz prethodnih dana polako raščišćavaju. Važno je da se ne zanesete preterano oduševljavanjima, imate još mnogo posla koji čeka na vas. U emotivnom delu ste sigurni i spremni da neke stvari oprostite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uspeli ste da napravite dogovor i danas je moguć priliv finansijskih sredstava. Koliko se ovome radujete, toliko ste svesni da će ovaj novac samo proći kroz vaše ruke. Suviše ste zaglibljeni u dugovima da bi dali sebi priliku da se opustite i ovo potrošite. Odnos sa voljenom osobom vrlo intenzivan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ne prijaju vam zahtevi od strane poslovnog saradnika, ali ste prinuđeni da ih ispunite ako imate nameru da nastavite dalje poslovni odnos sa njim. Doduše, i vi ste bili neodgovorni po nekim pitanjima i sada zbog toga ispaštate. Primećujete neke stvari kod emotivnog partnera, ali ne reagujete za sada.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Moguće je da previše očekujete od ljudi, pa nemojte biti razočarani ako njihova obećanja budu samo polovično ispunjena. Doduše, ni ovo vas neće sprečiti da budete i dalje aktivni i optimistični. Sutra će biti novi dan, idemo dalje. Šta ste uspeli da ostvarite, ostvarili ste, za druge stvari ima vremena.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Poboljšanje odnosa sa kolegama biće vidljivo i danas možete očekivati pravu pomoć i podršku sa njihove strane. Dan kada je moguće na lak način doći do dogovora. Vaša ponašanja prema nekom ko vam se dopada vas odaju. Sada je drugoj strani jasno da ste zainteresovani.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U boljem ste i podsticajnijem raspoloženju nego prethodnih dana i spremniji da se suočite sa odlukama koje morate doneti, a tiču se poslovnog segmenta. Vaše ideje danas mogu naći put do zainteresovanih, pa ne oklevajte da ih plasirate. Emotivni segment je više nego dobar.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 24.02.2020.