dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.09.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju svakodnevice, zdravlja, poslovnih obaveza i odgovornosti, odnosa sa kolegama. Ulazite u period velikog angažovanja i truda u poslovnom segmentu. Povedite više računa o životnim navikama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju ljubavi, flerta, zabave, dece, hobija, sporta.  Očekujte u narednom periodu nove ljubavne mogućnosti, a generalno gledano – postojaće jača potreba da sredite svoj emotivni život.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju doma i porodice. Ulazite u period u kojem ćete morati mnogo više pažnje da posvetite ovim segmentima i moguće je da ćete jednim delom čak zapostaviti poslovne obaveze zarad onih koji su vam najbliži.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, seminara, kratkih putovanja, komšiluka. Ulazite u jednu novu životnu fazu u kojoj biste trebali da mnogo više pažnje obratite na dogovore koje sklapate, a imate i mogućnosti dodatnog obrazovanja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mlad Mesec se dešava danas u vašem polju posla i novca. Finansijski segment će konkretno, postati jako bitna stavka kojoj ćete morati maksimalno da se posvetite. Mislim da i sami znate da je dosta toga ovde nerešeno i da ćete morati da budete odgovorniji kada je novac u pitanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem znaku i polju ličnosti. Device ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će mnogo toga što se bude dešavalo zavisiti samo od njihovog angažovanja. Na svu sreću, sada ste u mogućnosti da menjate na bolje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju neprijatelja, konkurencije, podsvesti, psihe, tajni. U narednom periodu moraćete da više obratite pažnje na konkurenciju, ali ćete takođe i biti skloni tajnim dogovorima i susretima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju budućnosti, prijatelja, društvenih veza i kontakata. Ulazite u period u kojem ćete očekivati mnogo od drugih, i verovatno je da ćete dosta i dobiti. Potrudite se da održavate kontakte koji su vam bitni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju karijere. Strelčevi će biti u narednom periodu prilično „stisnuti“ kada je posao u pitanju, i moraće vrlo pažljivo da vode računa o svakom svom koraku i potezu. Pažljivim nastupanjem obezbeđujete sebi bolju budućnost i napredovanje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju planova, inostranstva, obrazovanja. Jarčevi ulaze u novu životnu fazu u kojoj će pokušavati da napreduju, da ostvare dodatnu ličnu ekspanziju i njihove težnje će uglavnom biti usmerene ka stranim klijentima i firmama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju kriza, strasti, novca od strane drugih ljudi. Ulazite u period kada ćete morati da budete mnogo odgovorniji i prema sebi, svom poslu, ali i novcu koji zarađujete. Moraćete da naučite da sami sebi postavite barijere i ograničenja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Dosta toga vas u oba ova segmenta opterećuje i moraćete da nađete način da rešite neke situacije. Pokušajte da sagledate stvari sa drugačije tačke gledišta.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.