dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.02.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neki napeti momenti na poslu se smiruju. Biće još poneka sitnija trzavica ili problemčić, ali ovo nije nešto sa čime ne uspevate da se izborite. Malo vas je umorila cela situacija, pa će vam biti potrebno više opuštanja tokom popodnevnih sati. Dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Kod vas se u poslovnom segmentu još uvek nije raščistila situacija od juče. Idete lagano ka rešavanju nekih stvari, ali vas dodatno nervira što vam se nameću i obaveze na koje niste računali. Nešto ste sumnjičavi prema voljenoj osobi i pratite sa kime komunicira…

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste se izvukli iz najvećih problema i brzo zaboravljate ono što je bilo. Ne želite da se opterećujete razmišljanjima, pogotovo što imate dosta obaveza kojima morate posvetiti pažnju. Ukoliko želite da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, danas je pravi momenat za to.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke stvari ste uspeli da završite na vreme, tako da će vaše raspoloženje biti bolje. Doduše, sve ono što se dešavalo ostavilo je posledice na vas,  pa očekujte nervozu I možda pojačan apetit. I „apetiti“ za voljenom osobom su iznenada porasli….odlično popodne za emotivni susret.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan kada vam poslovne obaveze oduzimaju dosta vremena, što će najviše biti izraženo u prepodnevnim satima. Ipak, svakako očekujte promenu energije u popodnevnim satima. Ovo će se automatski odraziti I u vašim emotivnim relacijama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Posao i poslovne obaveze zovu, a vi se ne odazivate. Šalim se – bićete vi na poslu. Ali ćete samo biti. Da ćete raditi, baš i nećete. Gledaćete da uhvatite prvu krivinu, što pre ako je moguće. I da se posvetite ličnim prioritetima. I nekome ko vam je drag.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pred vama je dan koji će biti ispunjen šansama I prilikama da ostvarite poslovnu stabilnost, ali I napredovanje. U prvom dana veliki broj obaveza, u toku popodnevnih sati naglašen je umor. Možda nećete biti u fazonu za izlazak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sa problemima je završeno i Škorpije su „progledale“. Uspeli ste da rešite i neku poslovnu, ali i finansijsku tematiku i popodne ste već mnogo bolje. Čak toliko bolje, da ćete opet biti raspoloženi da se posvetite voljenoj osobi, koja je samo čekala na vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neka iznenađenja preko poslovnih partnera i saradnika mogu doći. I neće biti negativna. A mogu doći i neki finansijski prilivi. Još kada bi vas taj emotivni život poslužio…ali danas mnogo bolje funkcionišu neobavezni odnosi, pa ako ste raspoloženi za avanturu, izvolite….

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako danas dođe do prekida ili problema sa poslovnim ili emotivnim partnerom, nemojte se nervirati. Kao prvo, može da se dogodi vrlo lako da je ovo trenutni zastoj i da će vrlo brzo biti prevaziđen. Šta god da je, glavu gore. Sutra je već novi dan, novi početak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vama i danas četvore oči da budu otvorene. Konkurencija se aktivirala i obratite pažnju da vam ne napravi neki problem. Dalje, ako pravite tajne dogovore ili pak ogovarate nekog, vodite računa da vas neko ne vidi i ne primeti. Ovo važi i za tajne emotivne odnose.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas može biti sitnijih problema, vezanih prvenstveno za lične poslove, za porodicu ili za emotivnog partnera. Ostalo bi trebalo da funkcioniše u redu. Zato se spremite da budete više angažovani, moguće i na par strana. Vaše prisustvo će u nekim situacijama biti neophodno.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA PITU OD SPANAĆA
Prethodni artikal
PITA OD SPANAĆA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.