dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.03.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste u  raskoraku sa vremenom i teško vam je da ispunite obaveze koje su vam nametnute. Dosta kratki rokovi, pa ćete funkcionisati kroz nervozu. Voljena osoba se ponaša na način koji je vama nerazumljiv i ne snalazite se u novonastaloj situaciji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Zadovoljni ste kako se odvijaju sve situacije u poslovnom segmentu. Vi ste uradili ono što je do vas, sada ostaje samo da sačekate realizaciju. Voljena osoba pokušava da vam da objašnjenje za neke svoje postupke, ali ste vi suviše tvrdoglavi i kritičarski raspoloženi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Blaga nervoza zbog toga što morate da čekate na informacije u veziprojekta ili dogovora. I pored ovoga, uspećete da funkcionišete i da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Teško postizanje dogovora sa voljenom osobom, nešto zapinje u komunikaciji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

 Velikim elanom i energijom pristupate svojim obavezama i prija vam što drugi primećuju koliko ste angažovani. Povremeno žurba, ali uglavnom sve uspevate da završite na vreme. Drugi prioriteti vas mogu odvući od dužeg susreta sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovaj dan donosi vam angažovanost, ali i dosta osoba sa kojima ćete ostvariti zanimljive kontakte. Mogućnost bitnog poslovnog sastanka. Ne uspevate da ugovorite susret sa osobom koja vam je privlačna, sve ostaje samo na komunikaciji i dopisivanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj dan vam donosi dobru energiju, koja će vam svakako biti potrebna. Naime, dosta obaveza je pred vama, pa ćete povremeno imati osećaj da „jurite vreme“. Organizujte se bolje. Ostatak dana iskoristite za odmor i relaksirajuće momente sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate osećaj da danas, šta god da radite, kasnite. Nikako ne uspevate da ispoštujete rokove koji su vam nametnuti. Moguće je da ćete zbog velikog broja obaveza morati da pomerite sastanak sa simpatijom ili da voljenoj osobi posvetite manje vremena od planiranog.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate malo vremena da završite obaveze, žurite i smetaće vam ubacivanje drugih sa komentarima ili postupcima. U emotivnom segmentu osećate jake strasti i kod pojedinih je moguća avantura ili makar jako flertovanje. U postojećim vezama redovne situacije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ono što ste započeli želite što pre da privedete kraju, ali ne možete trenutno da se pohvalite velikim radnim elanom. Ipak, trudite se da budete posvećeni koliko možete. Ne možete da sakrijete svoju zainteresovanost prema jednoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako ćete smatrati da ne možete da uklopite neke situacije i da vam stvari polako klize iz ruku, u poslednjem momentu dobijate pravu pomoć od drugih. Uzmite tokom popodneva predah, da biste tokom večeri mogli da na pravi način funkcionišete sa partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jako se nervirate zato što su se neki dogovori izjalovili, ili što ne uspevate da ostvarite pravu komunikaciju sa saradnikom koji vam je važan. Ne budite impulsivni i ne požurujte druge, to neće doneti rezultate. Osoba koja vas zanima se povukla i vi ne znate šta da mislite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Očekujete podršku od onih sa kojima radite i bićete neprijatno iznenađeni povlačenjem nekih kolega iz dogovora koje ste ranije napravili. Emotivni partner vas danas iznenađuje svojim neočekivanim zahtevima ili previše kritičkim osvrtom na sve ono što uradite.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEEPT ZA KIPARSKU SALATU
Prethodni artikal
KIPARSKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.