dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.10.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste pravi inicijator, vođa, ali i pomalo impulsivni. Ovu energiju koja vas nosi iskoristiite na promišljen način, pokrenite i sebe, ali i druge. Dan je odličan za nova poznanstva i za susret sa osobom koja bi vas mogla osvojiti na prvi pogled.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Malo ste zabrinuti zbog odnosa sa nadređenima i zato što imate problem sa realizacijom planova, ali i pored ovoga sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro. Dan je naporan u emotivnom smislu, nesuglasice i nerazumevanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potajno vam je drago što ste nekoga malo „spustili na zemlju“ svojim komentarima. U suštini, moguće je da vam se neko iz poslovnog okruženja popeo na vrh glave primedbama pa niste mogli da odolite da mu ne kažete reč dve. Više ste u fazonu da se vidite sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dosta užurbani trenuci i čini vam se da sve završavate u poslednjem momentu. Nekako se razmimoilazite sa ljudima sa kojima sarađujete i smeta vam što postoji nerazumevanje. Teško izlazite na kraj i sa ponašanjima voljene osobe.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da je neko iz bliskog poslovnog okruženja, možda čak osoba koju smatrate dragim kolegom, prekoračio granice u ponašanju prema vama. Pokušavaćete da ne odreagujete, ali niste zadovoljni  i moguće je da nećete u potpunosti uspeti da iskulirate ovo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dobijate povoljne vesti ili papire koji su vam potrebni i koje ste očekivali. Sada je vreme da razradite strategiju na dalje. Drago vam je što je voljena osoba prihvatila vaš predlog ili sugestiju. Lako ćete prevazilaziti povremene nesuglasice u odnosu sa njom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pomalo ste nestrpljivi, impulsivni, i ne možete da sačekate da stvari funkcionišu nekim svojim tempom, već pokušavate da ih na silu pogurate. Džabe, jer teško je da ćete postići bilo šta, koliko god se trudili. Nešto lošiji odnosi sa partnerom, osećate se distancirano.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlični kontakti i sa poslovnim partnerima, ali i sa kolegama. Danas sve funkcioniše, možete samo povremeno imati manju problematiku oko dogovora sa emotivnim partnerom ili simpatijom. Moguće je da nećete uspeti da se uklopite što se susreta tiče.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan je dobar za dogovore. Ovo ćete umeti da iskoristite kroz komunikaciju sa novim saradnikom, ali ćete isto tako dobro funkcionisati i što se emotivnog dela tiče. Danas su moguća nova poznanstva, interesantni ljudi, vi ste otvoreni i za avanturu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pomalo ste napeti zbog velikog broja obaveza koje su pred vama, a i nadređena osoba pokazuje tendenciju da vam upućuje kritike ili da vas požuruje. Skoncentrišite se da ne biste pravili greške. Nerazumevanje sa nekim ko vam je drag ili sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Smeta vam što vam neko soli pamet kada su vaši postupci u poslovnom segmentu u pitanju. Najteže vam pada to što ste svesni da je ova osoba u pravu, ali to ne želite da joj priznate. Bićete sarkastični i u odnosu sa voljenom osobom, jer vam dosađuje svojim zahtevima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavate da ubedite neke ljude argumentima i da im skrenete pažnju da ne rade kako treba. Očigledno je da je vaš trud uzaludan, pa umesto da nastavite da im pridikujete, okrenite se svojim poslovima – ima dosta toga što možete završiti, i to vrlo uspešno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.