dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervoza, pa budite obazrivi u komunikacijama. Onima koji su vozači savetujemo oprez u saobraćaju, jer ste trenutno dekoncentrisani, a u isto vreme brzate. Današnji dan bi bilo najbolje iskoristiti za neki blaži vid rekreacije ili šetnju van grada.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velike poslovne obaveze koje morate završiti, a nemate dovoljno vremena. Osobe sa kojima dolazite u kontakt sada vam samo mogu izazivati nervozu i dodatno vas dekoncentrisati. Napetost u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ako vam je potrebna velika koncentracija ili preciznost, pitanje je da li ćete to odraditi kako treba. Možda bi bilo dobro da uzmete više vremena za svoj odmor i opuštanje. Velike oscilacije u komunikaciji sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Komplikacije u planovima. Potrebno je promeniti ih u hodu, što će biti teško u datim okolnostima. Neki kompromisi vam neće prijati. Susret sa emotivnim partnerom može biti jako buran. Pokušajte da ovo okrenete na strast.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušavate da budete tolerantni, ali vas ponašanje druge strane izbacuje iz takta. Tenzije su naglašene u odnosu sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, pa će se ovo odraziti i u vašim emotivnim relacijama. Napravite kompromis.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke stvari niste spremni da tolerišete i postavićete granicu u odnosu sa saradnikom ili kolegom. Druga strana ne želi da čuje vaše argumente i lako je moguća rasprava. Pokušajte da u odnosu sa voljenom osobom ispravite neke situacije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnji poslovni tempo vam ne odgovara. U jednom momentu statičnost, u drugom gomila obaveza iz kojih ne možete da se iščupate. Teško se uklapate. Neraspoloženje se prenosi u odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Teško uspevate da se fokusirate na svoje obaveze. Jako su vam neophodne promene i ne možete da se bavite ustaljenim aktivnostima. Potreban vam je kontakt sa osobom sa kojom ste jako bliski – to mogu biti i partner, ali i prijatelj.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nervoza u partnerskim i saradničkim odnosima. Previše se opterećujete situacijama koje je moguće rešiti, ali će biti potrebno više takta i razumevanja. Moguća je neusklađenost sa emotivnim partnerom i teško ćete ostvariti harmoniju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nerazumevanje u dogovorima. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas, ali budite svesni da je i na taj način moguće da će dolaziti do problema. Dobar dan za susrete sa prijateljima ili sa ljudima koje odavno niste videli.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Održite dobru komunikaciju sa nadređenima. Na neke stvari ne možete uticati, zato pokušajte da se prilagodite trenutnim okolnostima. Emotivni partner uspeva da vas opusti i oraspoloži i posvetite mu više pažnje tokom dana.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je neophodno da napravite ustupke, jer na drugačiji način nećete uspeti da dođete do rešenja. Neke situacije vam nisu prijatne, ali se morate prilagoditi. U porodičnim i emotivnim relacijama danas je naglašena napetost.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
LAZANJE SA GOTOVIM KORAMA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.