dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Znam da vam nije do posla tokom ovog dana, premorili ste se I najradije bi otišli kući. Ne budite nervozni, pokušajte da se smirite i funkcionišete opuštenije. Naglašena strast prema voljenoj osobi. Mogućnosti za intenzivno popodne i veče.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ništa od onoga što ste isplanirali ne funkcioniše. Ako već vidite da situacija ide tako kako ide, makar pokušajte da je pratite i da se ne nervirate. Napeti ste jer niste sigurni ni kako ćete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom. Odlaganja u planovima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedan veliki deo problema i najkomplikovanijih obaveza ste uspeli da skinete sa dnevnog reda . Vaše optimistično raspoloženje popraviće atmosferu i u kolegijalnom okruženju. U emotivnom segmentu nervoza se smiruje. Bolje funkcionišete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko vas nervira i skače vam po živcima. Svom snagom volje ćete pokušavati da postignete kompromis sa ovom osobom, ali I da sebe stabilizujete. Popodnevne sate posvetite odmoru, porodici. Kontakt sa voljenom osobom će vam jako prijati.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Niste planirali da baš danas budete u obavezama preko glave, ali ispada da će to baš tako biti. Nema opuštanja, nema rasterećenja. Moraćete da jurite na sto strana. Emotivni partner pokušava da se uskladi sa vama, ali danas to teško ide.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Finansijski segment vam je danas posebno bitan. Moguće je da neki novci legnu na vaš račun, ali je isto tako izvesno da ćete ga odmah proslediti dalje. Takođe, možete potrošiti neuporedivo više od onog što ste planirali. Emotivno – dobro.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Želećte danas da više pažnje posvetite sebi I svojim prioritetima. Iskreno, ne znam kako ćete uspeti da se uklopite u poslovne obaveze, jer se vidi da ćete pokušavati da ih “izvrdate”. Emotivno – dobar odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dok sa jedne strane – vrlo intenzivno radite na svojim planovima, sa druge – nikako ne uspevate da dostignete onaj nivo da možete da kažete da ste VI zadovoljni. Smetaju vam sitnice koje I nisu toliko bitne. Emotivno – nesklad sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ima nekih poslovnih obaveza koje morate završiti, ali vas čeka i dosta ličnih koje takođe morate obaviti. Pokušavaćete da balansirate, više ili manje uspešno. U drugom delu dana rasterećenje. Moguće zbog prisustva, ali i pomoći od strane voljene osobe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Da, znam da ste nervozni jer morate neke obaveze završiti na brzinu, ali to ne znači da svoje loše raspoloženje trebate da prenesete onima sa kojima ste u kontaktu. Pokušajte da se smirite I da funkcionišete korak po korak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Unervozili ste se zbog posla I obaveza. Pokušajte da svojom nervozom ne pokvarite dogovore i kontakte sa ljudima koji su vam poslovno ili emotivno bitni. Sve što hoćete da kažete, možete reći I na neki mekši, lepršaviji način.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke promene po pitanju obaveza ili dogovora nikako vam neće prijati. Vi ste napravili raspored I sada morate da ga menjate, a nemate strpljenja za to. U emotivnom segmentu – ne uspevate da se po nekim pitanjima uklopite sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.