dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.07.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je dobar za izlaske i za društvena okupljanja. Obratite pažnju samo da ćete u prvom delu dana biti malo umorni i samim tim i nervozniji. Nema potrebe da se sa voljenom osobom ili članom porodice raspravljate oko situacija koje i nisu toliko bitne.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Moguće je da nećete uspeti da ostvarite planove koji se tiču današnjeg dana. Čini mi se da ste previše natovarili obaveza sebi i da će jedan deo ipak morati da sačeka neko drugo vreme. Ako partnera ostavite negde po strani, budite sigurni da će vam to zameriti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan povremenih napetosti i kriznih momenata. Moguće je da ste očekivali da neko ispuni obećanje koje vam je dao i da se to nije dogodilo, a vi ste ostavljeni da se snalazite sami. Ovo može biti prijatelj ili član porodice. Napetost u emotivnom delu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas vam je potrebna sigurnost koju vam pružaju drugi ljudi, bez obzira da li je tražite u krugu porodice ili kod emotivnog partnera. Verovatno je da vam neće biti posvećeno onoliko vremena koliko biste želeli, pa možete biti neraspoloženi i nervozni.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Drugi će tražiti da ispoštujete ono što ste obećali, mada ste vi već napravili planove. Bojim se da nećete moći i na jednu i na drugu stranu i moraćete da odlučite kome dati prioritet. U svakom slučaju, budite sigurni da će se neko naljutiti na vas, a vi biti nervozni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zaista imate želju da dan provedete sa voljenom osobom ili sa nekim koga tek pokušavate da osvojite. Iako ste vi u dobrom raspoloženju, druga strana baš i nije, tako da komunikacija može varirati. Vi učinite koliko je u vašoj moći da sve protekne kako treba.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vrlo lako se može dogoditi da danas organizujete neko okupljanje. Da li će ovo biti slavlje ili samo druženje, to već nije bitno, važno je da želite da ugodite svima. Red uživanja, red nerviranja – ovo je slika današnjeg dana. Ipak, bićete zadovoljni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas ćete umeti da budete i zajedljivi, i sarkastični, i oštri u razgovoru. Sve ovo je posledica nekih razmišljanja ili informacija koje su došle do vas, a mogu se odnositi najverovatnije na voljenu osobu. Ako nije to – onda ste jednostavno u lošem raspoloženju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Stalo vam je da ostavite dobar utisak kod osoba sa kojima danas dolazite u kontakt. Ovo mogu biti članovi porodice ili čak osobe za koje smatrate da bi vam u poslovnom smislu mogle biti važne. Očekujte veći odliv novca, ali nećete žaliti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vas je lako iziritirati i možete upadati u sukobe. Preterano ste tvrdoglavi i ne pokazujete ni trunku namere da se usaglašavate sa drugima. Morate imati više strpljenja, naročito ako su to članovi porodice ili osoba bliska vašem srcu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Može vas povremeno hvatati neraspoloženje zbog trenutne materijalne situacije pa ćete se jesti u sebi i nervirati. Doduše, to vas neće sprečiti da potrošite isto onoliko koliko biste potrošili i da se ne nervirate… Sitnije rasprave sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ako ste očekivali uslugu od strane prijatelja, danas možete biti besni na sebe. Nije vam jasno kako po milioniti put poverujete da će vas ljudi ispoštovati. No, očigledno vam treba još jedna lekcija. Možete biti mrzovoljni u kontaktima sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.