dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Bićete malo nervozni zbog velike količine obaveza koja vas čeka, ali ćete davati sve od sebe da sa saradnicima održavate korektan odnos. Ako se malo potrudite, radna atmosfera će biti potpuno u redu. Želite da se voljena osoba više angažuje oko vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Činiće vam se da ste u mnogim stvarima pogrešili, smatraćete da su neki vaši potezi bili ishitreni. Pokušajte da ne podlegnete ovom lošem raspoloženju. Kontakt sa voljenom osobom doneće vam vedrije misli i bolje raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Manji poslovni problemi brzo će biti prevaziđeni i pred vama su prilično dobri momenti i u ovom ali i u emotivnom segmentu. Vaše raspoloženje će biti zarazno. U mislima vam je osoba koju ste od skora upoznali, verovatno preko poslovnog segmenta.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Drugačije ćete se danas postaviti prema onima sa kojima sarađujete. Kolege mogu primetiti promenu na vama, jer nećete biti spremni da im izađete u susret oko situacija koje vas lično ne dotiču. Emotivno – dan dobar za izlaske i druženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kratkotrajna uznemirenost zbog neke kritike na vaš račun. Ako je u pitanju opomena zbog posla koji niste završili, obratite se kolegama – danas su spremni da vam izađu u susret. Prijaće vam da budete u pokretu, da se družite sa prijateljima ili da budete sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga vam ide na ruku od samog početka dana. Promene u poslovnom segmentu se dešavaju baš u onom pravcu kojem ste se nadali. Kroz misli vam se vrlo često provlači osoba sa kojom imate razliku u godinama. Vrlo ste zainteresovani za ostvarivanje intimnijeg kontakta.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U odličnom ste raspoloženju, a i dešavanja u poslovnom okruženju vam idu na ruku. Dosta toga će danas ići u vašu korist, potrudite se da iskoristite šanse koje vam se budu ukazivale. Ako želite da intenzivnije pokrenete komunikaciju sa osobom koja vas interesuje, sada je pravi trenutak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Niste sigurni kako da postupite u jednoj situaciji. Dobili ste neku formu odobrenja, ili najave da će ono što želite biti omogućeno, ali vi još uvek pomalo oklevate i kalkulišete. Odnos sa emotivnim partnerom je ispunjen strasnim momentima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Da biste izbegli jednu neprijatnu situaciju, moraćete da se postavite diplomatičnije. Dobre mogućnosti za dogovor sa poslovnim partnerom od kojeg dosta očekujete. Partner će vas nervirati zbog toga što vas pritiska, ali ćete se truditi da se postavite korektno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Koji god dogovor da želite da ostvarite samo dobijate ono što vi smatrate obećanjima. Nikako da se bilo koja od tih priča realizuje. Jedna osoba pokušava da vas animira i pokrene na jaču priču, ali vi trenutno izbegavate otvoreniju komunikaciju sa njom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nestrpljivost vam danas ne ide na ruku, naročito ako po nekim pitanjima brzate u prepodnevnim satima. Bolje je da se u to vreme posvetite obavezama. Jake strasti su se probudile kod vas i ceo dan ćete provesti u razmišljanju o susretu sa osobom koja vas privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

 Veliki broj kontakata, susreta, dogovora – moguće je da u nekom trenutku nećete znati šta ste kome rekli ili obećali. Ipak, raspoloženje vam nije ni malo loše, što će se i pokazati u odnosu sa voljenom osobom. Takođe – velike mogućnosti za flert.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.