dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan koji biste prvenstveno trebali da iskoristite za svoj odmor, za opuštanje, za kontakte sa prijateljima i sa ljudima koji su vam bliski. Bićete više nego dobro raspoloženi i uživaćete u društvenim aktivnostima. Opustite se, zaslužili ste!

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako morate da odete u posetu osobama koje vam baš nisu „po volji“, trudićete se maksimalno da ovu obavezu izvrdate. Više vam prija da ste okrenuti samo sebi, ovaj dan bi najbolje bilo iskoristiti za neku masažu ili druženje sa prijateljima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate toliko planova za ovaj dan da je veliko pitanje koliko ćete zaista i uspeti da ih ostvarite. Iskreno, organizacija vam je nikakva, pa bi možda bilo bolje da drugima prepustite da vas usmere. Dobar kontakt sa društvom, dan za izlaske i nova poznanstva.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vi ste spremni da se posvetite ukućanima i partneru. Dobro ste raspoloženi, ali niste u nekom fazonu za izlaske i ludovanja. Radije biste uživali u toploj, domaćoj atmosferi. U drugom delu dana možete otići na kratko da se vidite sa prijateljima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Emotivni partner je preuzeo na sebe da organizuje vaš dan. Sa zadovoljstvom ćete se prepustiti, jer vam prija kada vidite sa koliko se pažnje odnosi prema vama. I vi ste spremni da uzvratite na isti način, tako da je pred vama dobar i ispunjen dan.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

S jedne strane – najviše vas interesuje emotivni segment ili eventualno druženje sa prijateljima. S druge – morate odraditi neke obaveze koje ste obećali. Trudićete se da maksimalno brzo završite sve ono što imate da biste mogli da se opustite i uživate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Čas biste ostali kod kuće i uživali u kontaktu sa članovima porodice, čas biste odgovorili na pozive prijatelja i zaputili se u provod. Dok vi odlučite šta ćete, može i ceo dan proći…..potrudite se da budete malo odlučniji. Ako pitate – birajte provod!

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Škorpije su odlučile da vreme posvete isključivo sebi, ukućanima i uživanjima sa njima. Možda ćete eventualno pozvati i emotivnog partnera ili prijatelja da vam se pridruži.Ako ste u mogućnosti, večernje sate iskoristite baš za druženje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nećete ceo dan provesti u nekim zabavnim aktivnostima, ima tu i nekih sitnica koje morate završiti a koje ste odlagali do poslednjeg mogućeg momenta. Dosta komunikacije, dosta pokreta, dosta zanimljivih susreta tokom ovog dana.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas bi vam najviše odgovaralo da se odmorite. Ono što će vam takođe prijati jeste da pozovete na ručak emotivnog partnera ili prijatelja, ili da se pak zajednički zaputite ka nekom obližnjem restoranu u kojem ćete moći da se opustite i uživate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas prosto ne znate šta ćete pre. Toliko toga biste hteli da završite, sa toliko ljudi da se vidite, da ja prosto ne znam kako ćete uspeti sve da postignete. U svakom slučaju, odlično ste raspoloženi i prija vam kontakt sa drugim ljudima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vama su misli danas usmerene ka emotivnom partneru. Ako niste uspeli da se dogovorite i vidite tokom ovog dana, bićete neraspoloženi i skloni da se povučete i osamite. Na svu sreću, pa vaši prijatelji neće dozvoliti da budete statični – prihvatite poziv za izlazak.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.