dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mlad Mesec u polju ljubavi otvara period novih ljubavnih prilika, kada možete konačno dočekati svoju emotivnu sreću. Danas ćete biti u pokretu, u druženju sa prijateljima i imate velikih mogućnosti za nova poznanstva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec u polju doma i porodice otvara pred vama period kada ćete se angažovati i posvetiti ovom životnom segmentu, gde želite da ostvarite stabilnost. Danas ćete provesti vreme baš sa familijom, moguća su zanimljiva dešavanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mlad Mesec u polju pokreta, komunikacije, dogovora, otvoriće vreme aktivnosti u svim segmentima. Tokom dana ćete imati užurbanost, jer verovatno pokušavate da budete na više strana odjednom. Odlična komunikacija sa suprotnim polom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mlad Mesec je aktivirao vaše polje novca i u narednom periodu će vam otvoriti prilike za jače aktivnosti u ovom segmentu. Danas ćete se usmeriti na uživanje, na izlaske sa prijateljima ili emotivnim partnerom, opušteni I zabavni trenuci.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mlad Mesec u polju ličnosti doneće vam u narednom periodu velike aktivnosti, i želju da mnoge stvari promenite, bilo u poslovnom ili emotivnom segmentu. Danas se osećate dobro, i trebali biste da se usmerite na emotivne i porodične relacije.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mlad Mesec je aktivirao polje podsvesti, tajni i u narednom periodu ćete promeniti stavove po vama bitnim pitanjima. Na drugačiji način ćete funkcionisati, što će vam doneti promene koje su vam potrebne. Promenljivo raspoloženje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mlad Mesec u polju prijatelja, budućnosti, kontakata, veza otvoriće pred vama  vreme kada ćete moći da preko drugih osoba ostvarite ciljeve, ali i da se dobro provedete i zabavite. Vrlo podsticajan dan i provešćete ga u društvu prijatelja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mlad Mesec u polju karijere donosi vreme kada će se pokrenuti značajne odluke po pitanju posla, a kod pojedinih će ovo rezultovati i promenom radnog mesta ili unapređenjem. Danas ste puni planova, ali imate premalo vremena da ih sve ostvarite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mlad Mesec u polju inostranstva, obrazovanja, ekspanzije otvoriće  period kada ćete se jako angažovati i aktivirati u ovim životnim segmentima. Danas je moguć odlazak na kraće putovanje ili makar izlet sa osobama do kojih vam je stalo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec u polju kriza, tuđeg novca, ostavine, banaka pokrenuće vas u narednom periodu da ovaj segment raščistite i ugrabite finansijske prilike za sebe. Danas vas očekuju troškovi, ali ćete potrošiti pare na zadovoljstvo, pa ne žalite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mlad Mesec u polju partnerskih odnosa, emotivnih i poslovnih, otvoriće pred Vodolijama period kada ćete želeti da ovde napravite značajne promene, učvrstite relacije koje su vam bitne, a one nestabilne sklonite od sebe. Danas odlično raspoloženje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mlad Mesec u polju obaveza, odgovornosti, poslovne svakodnevice otvoriće pred vama vreme kada ćete se jako angažovati da ovaj životni segment sredite i reorganizujete. Danas ćete provesti vreme sa ljudima koje volite, verovatno članovima porodice.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.