dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

 Ne radite ništa što vam je od veće važnosti, jer ne funkcionišete kako treba. Vi ste već upali u pretpraznično raspoloženje I niste fokusirani. Bitne dogovore ostavite za ponedeljak. U emotivnom segmentu – odlični momenti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas je odličan momenat da se čujete i vidite sa nekim ljudima sa kojima to niste stigli u proteklom periodu, malo posla a malo i druženja radi. Umor će vas sustići u drugom delu dana, pa ne planirajte neke posebno velike aktivnosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možda baš i niste raspoloženi da ustanete i odete na posao, ali ne brinite mnogo – pred vama je jedan opuštajuć dan ispunjen kvalitetnom komunikacijom I dobrim dogovorima. Javićete se jednoj osobi koja vas vrlo privlači već izvesno vreme.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobra energija od ranih jutarnjih sati. Raspoloženi ste da odete na posao i već ste unapred isplanirali svoj dan. Očekujte dobru atmosferu. Emotivno ste danas preosetljivi – ne doživljavajte lično trenutnu partnerovu smorenost ili neraspoloženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Unapred ste isplanirali koga sve treba da pozovete i šta morate uraditi. Ipak, nemojte preterivati i tovariti previše obaveza na sebe. Lako se možete preforsirati, pa u večernjim satima biti preumorni. U emotivnom segmentu – korektan odnos sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odličan je momenat za sve vrste dogovora. Očekujte kontakte koji će proći bolje nego što ste očekivali. U komunikaciji sa drugima bićete ubedljivi, puni samopouzdanja. Odličan dan da se javite osobi o kojoj ste često razmišljali u proteklom periodu .

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pravi je momenat da budete aktivni što se obaveza tiče. Napravite plan i krenite sa akcijom – odličan dan za komunikaciju I dogovore. Drugi deo dana donosi jači umor ali I neko nezadovoljstvo vezano za osobu koju volite. Očekivanja su vam prevelika.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Preko volje ćete raditi danas, kontaktirati neke ljude, malo mrljaviti po obavezama. Prvi deo dana je još i aktivan, dok je teško da ćete u popodnevnim i večernjim satima biti sposobni za bilo šta drugo osim za odmor. Prethodni period vas je zaista premorio.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako vam baš do odlaska na posao i nije, svesni ste da neke obaveze čekaju samo na vas. Ni neće to biti toliko teško danas – na poslu vas čeka korektna atmosfera i neki fini momenti. Mogući interesantni kontakti sa suprotnim polom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Smatrate da je pravi trenutak da rešite neke nedoumice koje su vas opterećivale u proteklom periodu. Kontaktiraćete neke osobe i pokušati da na lep način rešite sve ono što vas interesuje. U odnosu sa voljenom osobom umete da pronađete prave reči.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nastavlja se period vašeg jakog poslovnog angažovanja, s tim što će se neke okolnosti u znatnoj meri olakšati. Nemojte biti iznenađeni ako danas dobijete i vesti o novčanom prilivu. Emotivno – čavrljate sa nekim I to vam prija.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pravi je momenat da svoj šarm iskoristite u poslovnom segmentu, naročito u kontaktu sa poslovnim saradnicima. Sve obaveze vam idu lako od ruke, bez ikakvih problema. Primećujete zadivljene poglede suprotnog pola i to vam jako prija.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.