dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.12.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dosta brz dan je pred vama, sa mnogo sitnih obaveza, kretanja, komunikacije. Vreme će vam proleteti, ali ćete biti zadovoljni onim što ste postigli. Odličan je trenutak da izađete sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Provešćete se odlično i upoznati zanimljive ljude.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako je mnogo obaveza pred vama, vi ste raspoloženi da sve ovo i privedete kraju. Osećate se lako i rasterećeno i ne želite da se opterećujete brigama. Spremni ste za svaku vrstu dogovora i kompromis, pa će biti lako pokrenuti neka pitanja sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Drugi mogu potencirati da je vreme da završite svoje obaveze i ispunite obećanja koja ste dali, ali vi ćete se danas sklanjati i više posvećivati onome što je vama lično bitno. Vas u ovom momentu najviše interesuje emotivni segment i svu pažnju ste usmerili na tu stranu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sigurna sam da vas neko od saradnika danas svojim ponašanjem „bode u mozak“ ali pokušavate da na jedan mekši, opušteniji način razrešite celu situaciju. Ovo i jeste trenutno pravi pristup, pa isti primenite i u svojim emotivnim relacijama – dobre mogućnosti za zadovoljstvo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možda vama danas i nije do posla, ali mislim da ćete to teško objasniti kolegama. Prema tome, duboko udahnite, i spremite se da odradite ono što se traži od vas. Vama su u glavi prijatelji, želja za provodom, a možda i jedna osoba i susret kome se unapred radujete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nadređena osoba očekuje od vas da završite obaveze iako ste vi planirali da svoju pažnju usmerite na potpuno druga pitanja. Možda vam se ne dopada što vam je ovo nametnuto, ali ćete pridike zadržati za sebe. Previše očekujete i zahtevate od voljene osobe…

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dosta promenljivo i nestabilno raspoloženje. Ne biste trebali da preuzimate odgovornije obaveze na sebe, jer je više nego verovatno da ćete napraviti propust. Potrebno vam je opuštanje, izlazak sa prijateljima, ljudima koji su vam dragi ili voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan za velike planove i razmišljanja. Moguće je da očekujete neki novac, ali danas takođe povedite računa da ne potrošite više nego što ste planirali. Ostvarujete komunikaciju kakvu ste priželjkivali sa nekim ko vas jako i fizički ali i intelektualno privlači.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ćete insistirati da saradnik ispuni obaveze prema vama i nećete prihvatati izgovore. Smatrate da druga strana nije adekvatno odgovorila na vašu korektnost i potpuno ste u pravu. Planovi vas i voljene osobe se ne podudaraju, ali vi ćete je pritiskati da se prilagodi vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako ste se nadali da ćete biti oslobođeni od obaveza, brzo ćete uvideti da vaše nade ne mogu biti ostvarene. Itekako ćete danas morati da zapnete da biste završili nešto što vam je povereno na rad u poslednjem trenutku. Malo vremena za voljenu osobu tokom celog dana.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pošto ste u prethodnim danima odlagali sve ono što ste mogli, ispašće da ćete sve to morati da završite baš danas. I to u trenutku kada ste već napravili planove na drugoj strani, verovatno sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Sada se snalazite kako znate i umete…

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobre mogućnosti za zaradu, ali teško je da će ići preko redovnog posla. Ovo će biti ili neko dodatno angažovanje ili kratkotrajan poslić koji ćete obaviti i odmah naplatiti. Došao je trenutak da se rasteretite, posvetite sebi i ljudima koje volite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za banana split za decu
Prethodni artikal
BANANA SPLIT ZA DECU
Nega masne kose
Sledeći artikal
PRAVILNA NEGA MASNE KOSE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.