dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vodite računa o tome da svojim rečima danas ne povredite druge, jer vam se to može vratiti kao bumerang. Ne kvarite odnose sa nekim osobama, pogotovo ako je emotivni partner u pitanju. Pokažite više toplote i tolerancije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Shvatate da ste se preračunali i da ste potrošili dosta više od onoga što ste planirali. Blaga zabrinutost što se finansijskog segmenta tiče jer ste svesni da vam predstoji obaveza koju morate pokriti. Nećete se složiti u važnim pitanjima sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne možete da se uzdržite da ne prokomentarišete neke stvari kod emotivnog partnera, iako ste svesni da bi to moglo izazvati raspravu. Dan je kao stvoren za prepucavanja, umesto toga bolje izađite i prošetajte negde zajedno, potrebno je da se opustite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Očekivali ste da ćete provesti miran i opušten dan, ali ste sebi uspeli da nabacite obaveze sa kojima ne možete da izađete na kraj. Žestoko sumnjate u neke partnerove reči i objašnjenja i namerno ćete ga provocirati da biste otkrili istinu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Napeta situacija u porodičnom domu. Između vas i voljene osobe ili bračnog partnera danas vlada dosta neugodna situacija. Ovo može biti isprovocirano rečima ili postupcima neke treće osobe koja se umešala u vaš odnos.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uznemiravaju vas neke situacije i rasprave u kojima vi niste lično uključeni, ali ne želite da ostanete samo posmatrač. Moguće je da je ovo vezano za polje porodice. Trudićete se da strane učesnice dođu do kompromisa.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako planirate neki susret, odmah ću vam reći da će vam za to trebati živci kao konopci. Ništa neće funkcionisati onako kako ste vi to isplanirali, moguće su neugodnosti, neočekivane promene, čak i tenzija i rasprave.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Slobodno se oprostite od svojih planova, jer od tog posla danas nema ništa. Izgleda mi da će se sve dešavati suprotno od vaših očekivanja i namera. Doduše, tu može biti i nečeg pozitivnog – voljena osoba vas može iznenaditi  na prijatan način.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pripadnici vašeg znaka će danas imati problema zbog nerazumevanja sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Takođe, možete porošiti dosta novca na nešto, za šta ćete skopčati da vam ne odgovara. I sa emotivnim partnerom mogućnosti rasprava.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Umesto da se odmarate i opustite, vi ste se bacili na neke poslove u kući i oko nje. Kao da morate da budete zatrpani poslom da ne biste razmišljali o emotivnim situacijama koje vam prilično smetaju. Razmišljate o postupcima voljene osobe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nećete moći da uklopite neke situacije, i bojim se da ćete morati da odredite šta su vam prioriteti. Vaše prisustvo je neophodno na više strana i smetaće vam što drugi ljudi nemaju razumevanja za to što ne možete da im posvetite dovoljno vremena.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Potreba da se osamite ili da budete u krugu porodice ili nekih dragih osoba. Međutim, teško je da ćete uspeti u svojim namerama, jer se morate pojaviti na nekom okupljanju. Moguće je da ćete danas imati premalo vremena za voljenu osobu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.