Nedeljni horoskop
Nedeljni horoskop
Foto: MiraCosic I pixabay.com

NEDELJNI HOROSKOP OD 04.03.2024. DO 10.03.2024.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za narednu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ljubav

Pred vama je jedna emotivno nemirna, ali i više nego dinamična sedmica. Dok će neki parovi uživati u talasu druženja i zajedničkih izlazaka, kao i dobroj energiji, kod drugih će postojati dašak impulsivnosti i nervoze. Savet za ove druge – ovih dana je lako „pokačiti se“ – ali bi bilo dobro ne praviti nepotrebnu dramu i naravno – ne donositi ishitrene odluke. Da ne bi došlo do one situacije – od igračke, plačke. Slobodni Ovnovi – više nego burno i isto toliko zanimljivo vreme je pred vama. Da se zagrejete na blic možete, možete da se družite i „družite“, možete tajno da ljubavišete. Sve što je ludo i brzo – može.

Posao

Finansijski tokovi su prilično nestabilni – novac dolazi, novac odlazi. Baš iz tog razloga – dobro razmislite gde ulažete novac – mogući su gubici, veći izdaci. Poslovno – shvatićete da su neki dogovori ili obećanja – “ludom radovanja”. Ne trčite pred rudu, obraćajte pažnju na svaki detalj I ne zasnivajte svoje odluke na konto informacija koje niste debelo proverili I uverili se u njihovu tačnost. Ukoliko ste u nekim pregovorima (posebno ako se oni vezuju za inostranstvo) – ovo može krenuti dobro.

Zdravlje

Pojačan je nivo stresa – a definitivno bi bilo dobro da se više odmarate, jer ste mentalno isceđeni.

Hrana

Nedelja u koju ulazite donosi mnogobrojne izazove, lepe i one manje lepe, pa i veliko trošenje energije. Trebali bi da uzimate laganiju hranu, ali da se trudite da  ona zadovolji potrebe vašeg organizma

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ljubav

Uhvatili su vas neki “pundravci” pa vas ne drži mesto, pa biste menjali sebe, partnera, odnos, pa biste da se stalno nešto dešava. I sve je to ok I ima “leka” za ove nemire – najjednostavniji I najefikasniji jeste da partner I vi budete aktivni, da ste u pokretu, društvu, zabavnim aktivnostima. Ili da planirate nešto zajedno – bilo da je u pitanju izlazak, proslava sa prijateljima, kraće putovanjce. Samo nemojte da upadate u faze rasprava, nemira, dramatičnih poteza. Slobodni Bikovi – ljubavne, strasne ili flertujuće iskrice se mogu lako zapaliti. Neko će debelo privući vašu pažnju I uključiti vam maštu na maksimum.

Posao

Nekih iznenađenja, preokreta ili tumbanja u planovima može biti tokom ove sedmice. Možda vam neće prijati odnos nekih osoba prema vama, možda ćete biti I pod pritiskom. Možda će biti I onih dana u kojima će organizacija biti misaona imenica. Ali ipak – sedmica I pored ove dinamičnosti I po kojeg nervoznog momenta – ipak neće biti loša po vas, bar ne po rezultatima. Ovaj vam period pogoduje za dogovore (doduše, nešto više ćete morati da se fokusirate I da obratite pažnju na detalje).

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, oscilacije pritiska.

Hrana

Čudno ste raspoloženi, a to utiče i na vaš apetit, ali i na varenje. Nemojte preskakati obroke ili zadovoljiti glad grickalicama, brzom hranom. Potrebna su vam variva, meso, voće i što više svežeg povrća.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ljubav

Nemojte dozvoliti da vam obaveze izvuku svu energiju – pronađite dovoljno prostora da ove dane učinite lepim I voljenoj osobi I sebi. A možete. Ne može se reći da vam je u ovom periodu sve potaman – mnogo ste razvučeni, razuđeni, opterećeni – ali ipak postoji prostor za dobro funkcionisanje između partnera I vas. Nerviranja mogu dolaziti, ali će I odlaziti. Slobodni Blizanci – kada upadnete u neka letargična ili mutna raspoloženja – tu su prijatelji da vas izvuku I pokrenu. Više uživajte, manje dumajte teške misli. Takođe – neki kontakti preko društvenih mreža ili aplikacija su se usijali, varniče.

Posao

S jedne strane gledano – u vrlo ste ozbiljnom poslovnom periodu kada se bavite važnim pitanjima, odlukama, projektima, obavezama. Da, sve vam to može doneti I umor I nefokusiranost I povremene padove energije – ali se ipak vredi potruditi. S druge strane gledano – da, mnogo je prepreka I začkoljica I nerviranja, povremeno I lošijih odnosa sa saradnicima I kolegama – ali opet – mnogo toga ste pregurali preko glave, pa ćete I ovo. Finansije su pomalo nestabilna stavka u ovom trenutku.

Zdravlje

Stomak je nešto osetljiviji, a prisutna je I velika količina umora.

Hrana

Potrebna vam je jača hrana i redovni obroci. Neki Blizanci mogu imati manjih problema sa probavom – kontrolišite rok trajanja namirnica. Uvedite u svoje obroke juneće meso, ribu, dosta svežeg povrća

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ljubav

Ovih dana ste mi čas super, a čas “na tri ćoška”. Nešto mi ne izgleda da je partner kriv za takve oscilacije vašeg raspoloženja, jer deluje da je I srcem I mislima I rečima uz vas. Moguće je da posao I porodica talasaju vaše živce I dovode to tih “ćoškastih” momenata – ne dozvolite da vam stres iz svakodnevice kvari sreću sa voljenom osobom I remeti vam duševni mir. Slobodni Rakovi – neko vam može dotaknuti srce I zagolicati misli rečima koje bude maštu, osmesima I pogledima koji kriju neizgovorena obećanja. Nekoga možete upoznati preko prijatelja, kolega ili preko društvenih mreža. Nekog ko vas budi.

Posao

Verovatno je da će ovo biti komplikovana I zahtevna poslovna sedmica po vas – jer ulazite u nju kroz neki vid žurbe I borbe sa obavezama koje su se nagomilale, a koje treba rešavati što pre. Atmosfera na radnom mestu je pomalo haotična I uzburkana, a ni vi ne delujete totalno organizovano – pa su moguće kraće varnice u saradničkim ili kolegijalnim odnosima. Dosta obaveza će od vas zahtevati da posvetite pažnju svakom detalju I sitnici – pa budite fokusirani. Troškovi iskaču iz redovnih okvira.

Zdravlje

Pojačan stres I meteoropatske tegobe, naročito sredinom nedelje. Sem toga – zdravlje je dosta solidno.

Hrana

Ulazite u ovu nedelju kroz nervozu i stres, što će se odraziti i na rad želuca i nešto teže varenje. Konzumirajte hranu koja se lako vari i koja vam neće opteretiti probavu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ljubav

Može postojati osećaj da nemate partnerovu podršku. Ili će između vas stalno biti neki vid napetosti, tenzija – I onih koje se mogu okrenuti u pozitivnom pravcu pa inicirati strast ili neku zajedničku društvenu aktivnost, ali I onih koje mogu otići u pravcu pojačanog varničenja I rasprava. Nije vam jednostavan emotivni period I zato ne treba ići ka tim dramskim fazama I sukobima, već se truditi da ono što je lepo (a ima toga) između vas dvoje ipak bude u prvom planu. Slobodni Lavovi – moguće je da postoji više osoba koje šalju signale ka vama. No ti signali kao da ne dopiru do vas ili jednostavno ne želite da ih vidite – a možda I niste istinski zainteresovani već samo želite da flertujete.

Posao

Ovaj “riblji” period I nije baš vreme u kojem se vi osećate aktivno – šta više, moguće je da ćete češće biti usporeni, bez energije I pravog elana za posao. Ni komunikacija sa saradnicima neće biti bajna – mnogo praznih reči a malo suštine I pravih informacija. No, budiće vas oni koji su preko puta vas – neki na lep način – podsticanjem, smehom, lepom energijom koju vam donose. A neki na onaj drugi način – time što će vas pritiskati, insistirati, zahtevati, zujati kao osice oko vas.Budite se, da ne biste pravili greške.  

Zdravlje

Negde ste na pola – niti u pravom zdravstvenom problemu, niti u dobroj energiji.

Hrana

Izbegavajte prženo, pohovano, mlečne proizvode sa visokim procentom mlečne masti. Umesto toga – u svoju ishranu češće uvrstite ribu, više povrća – naročito kelerabe, karfiola, brokolija, cvekle.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ljubav

Za neke parove – period jačanja intimnosti, bliskosti I produbljivanje odnosa. Za neke druge – dosta smušenosti, čudnosti, nagomilanih sumnji I guranja pod tepih svega onoga o čemu treba razgovarati jer bi doprinelo poboljšanju odnosa. Mlad Mesec u partnerskom polju ukazuje da je vreme da se stvari menjaju I da uvođenjem novih elemenata, ponašanja, izlaženjem iz rutine – imate priliku da donesete novu energiju u odnos sa voljenom osobom. Slobodne Device – iskoračite iz ustaljenih šablona, napravite promenu na sebi, u sebi – može vam se dopasti neko potpuno drugačiji. I to je skroz ok.

Posao

Dosta toga će se u ovoj nedelji dešavati neplanirano – neplanirane obaveze, neplanirani izdaci, naplanirane promene u dogovorima – ali I neplanirane povoljnosti, neplanirani prilivi, kao I neplanirani naleti kreativnosti I ideje koje vam odjednom “sednu” I shvatite da su odlične. Problem je u tome što vi ne volite neplanirano, neorganizovano I nejasno – pa ćete nešto više trošiti živce I mozak kroz ove dane. No, to vas neće sprečiti da uspete u svojim naumima. I da standardno – ostvarite odlične rezultate.

Zdravlje

Problemi sa neredovnom ishranom I varenjem, nervoza, meteoropatske tegobe.

Hrana

Hranu je i dalje potrebno da raspoređujete u češće obroke, količinski manje. Takođe, u periodu ste kada vam je potrebno više hidriranja, pa ne uskraćujte svom organizmu dovoljnu količinu tečnosti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA  

Ljubav

Neki vid tenzije između partnera I vas je prilično izvestan u ovoj sedmici. Koren nervoze ne mora biti u vašem odnosu, već može dolaziti spolja – kroz okolnosti ili druge osobe koje vam donose opterećenje. No, ono što je dobro jeste da ste i voljena osoba i vi ipak trenutno jako dobro povezani i što ove distrakcije neće imati većeg uticaja na vaš odnos. Šta više – lepa energija koja je sada prisutna kod oboje može vam doneti i neke divne, zabavne i radosne momente. Slobodne Vage – dobar period da zaista uživate punim plućima, da se zabavite i osvojite po koje srce (ali i da neko osvoji vaše).

Posao

U ovoj su sedmici prilično izvesna kašnjenja, nesporazumi u komunikaciji, kao I poteškoće sa dokumentacijom. Jer, obaveze pritiskaju istim tempom a prilično je prisutan I zamor materijala kod vas – pa će zbog neorganizovanosti I nemogućnosti da se u potpunosti skoncentrišete – biti prisutna I mogućnost vaših pogrešaka I propusta. Pokušajte da ne obavljate stvari u poslednjem trenutku I navrat nanos. Dobar je period za kreativnost I nove ideje u poslu. Sa novcem budite oprezniji.

Zdravlje

Naglašen umor, pojačana nervoza I nešto slabiji imuni sistem.

Hrana

Izbacili ste grickalice, sveli masnoće na najrazumniju meru, a teška srca ste se odrekli i slatkiša….I zaista vam nije jasno zašto se kilogrami drže? Pokušajte da se krećete više, fizička aktivnost vam je potrebna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ljubav

U stanju ste da dugo podnosite nešto (sumnju, nezadovoljstvo, nedefinisanost, čudna ponašanja partnera), da ćutite I trpite I gomilate tenziju u sebi. A onda vam u trenutku pukne film I napravite mini dramu I debelo protresete temelje odnosa u kojem ste. SAda ste trenutno u fazi u kojoj se lako brecnete, izdramite ili napravite pometnju. Možda bi bilo dobro da ne idete tim putem (osim ako zaista hoćete da prekinete odnos), već da iz srca popričate sa voljenom osobom o onome što vas muči. Slobodne Škorpije – sada se lako I brzo možete zagrejati, pa I ući u neki odnos koji neće biti ni jednostavan ni lagan.

Posao

Imaćete dane više nego dobre energije, motivisanosti, hitrine I lepršavosti u poslovnom funkcionisanju. Ali ćete imati I one dane u kojima će biti previše žurbe I nervoze, u kojima ćete se saplitati na sitnicama, grešiti I zaboravljati dogovoreno. Vaš fokus I organizacija su sada vrlo promenljivi, što nije čudno – previše je pritiska na vas u poslednje vreme I obim posla se znatno povećao. Da se ne biste zapetljavali na sto strana – odredite ono što je od najvećeg prioriteta I završite. Rešavajte jednu stavku, ne sve odjednom.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, umor, nervoza, meteoropatske tegobe.

Hrana

Tri obroka I dve užine koje se mogu sastojati od voća ili koštunjavih plodova bi vam bile najbolja „mera“ da biste se osećali, ali i izgledali dobro…Napravite promene po pitanju ishrane, sada to možete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ljubav

Vaša je energija ovih dana dobra, ali previše raštrkana na sto strana I sto obaveza. Ta raštrkanost će povremeno rezultovati mentalnim umorom I nervozom, što može “potkačiti” I partnerski odnos u kojem ste. Emotivno ste voljena osoba I vi dobro, ali imate problem sa manjkom zajedničkog vremena I njegovom organizacijom – te momente kada ukradete vreme samo za vas dvoje nemojte koristiti za prebacivanja I tenziju – već za uživanje I radost. Jer, I jedno I drugo je tu – na dohvat ruke. Slobodni – biće vam zabavno, bićete aktivni, uživati I u druženju ali I u ljubavnim varnicama kojih sada ima.

Posao

Što se poslovnog sektora tiče – ne računajte na smanjivanje obaveza jer se to neće desiti. Ne računajte na bolju organizaciju – jer malo je verovatno da će I toga biti. Ono na šta definitivno možete da računate je jedno uzavrelo poslovno okruženje I gomila dešavanja I obaveza koje stižu odjednom. Vi ste pod dobrom energijom I bićete jako aktivni, rešavati stvari u hodu I pored nervoze koja će postojati. Znam da vam je ovo zahtevan period, ali će on ipak doneti dobre rezultate I napredak u narednim mesecima.

Zdravlje

Umor, respiratorna problematika, ali I mogućnost povreda.

Hrana

Prijali bi vam češći, a količinski manji obroci. Od mesa vam najviše odgovaraju piletina i junetina. Takođe, neka u vašoj ishrani češće budu jaja, jogurt, cvekla, šargarepa, svo zeleno lisnato povrće.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ljubav

Dobra energija I više nego korektan odnos sa osobom koju volite. Možda će biti nekih manjih bagova u komunikaciji, ali će tišine, osećanja I pogledi tako lepo pričati umesto vas dvoje – peglati komunikacijske neravnine I donositi mir u srcu. Biće vam dobro jedno pored drugog I nemojte dozvoliti da se nervoze iz nekih drugih segmenata preliju u vaš odnos. No, čak I da se to dogodi – brzo će se I lako prevazići jer je ono što vas spaja I vezuje dubinski sada mnogo jako. Slobodni Jarčevi – dok vaša mašta I misli lutaju I sanjare (možda I o prošlosti) u realnosti ima više nego solidnih prilika za zabavu I nove ljubavne varnice.

Posao

Može biti nesporazuma, nejasnih situacija u saradničkim ili kolegijalnim odnosima, može biti nekih papiroloških zavrzlama, ali I zbunjujućih informacija. U prevodu – može biti povremenih distrakcija u vašem poslovnom sektoru, ali ćete ih vi rešavati jednu po jednu sa stoičkim mirom I u potpunosti usmereni na svoje ciljeve. Nešto više tumbanja I nervoze očekujte u sektoru finansija – tu može biti vanrednih I neplaniranih troškova, ali I priliva. Pare brzinski uleću I isto tako izleću iz vaših džepova.

Zdravlje

Period osetljivosti disajnih puteva I alergija.

Hrana

U intenzivnom ste periodu, pa morate nadoknaditi gubitak energije, ali se potruditi i da vaš imunitet ne varira. Najviše će vam odgovarati obroci koji su raznovrsni, ali ne treba preterivati sa količinama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ljubav

Ako ste slobodni I hoćete da flertujete, zabavite se, malo ludujete, čačkate osobe koje su vam interesantne, ako hoćete da istinski uživate u ljubavnim varnicama – ma možete, ovo je odličan period za tako nešto. Mali problem imamo ako biste da se vežete I obavežete, ako hoćete nešto što je stabilno I trajnog karaktera – jer, teško je da to sada može da se dogodi. Možda bi najbolji savet bio – uživajte u onome što je danas, a o sutra nemojte razmišljati. Zauzeti – vi ste motor odnosa trenutno. Dobra energija I pozitiva su kod vas, a partner se nešto unjanjavio. Vi biste više akcije I dešavanja, razbijanja rutine svakodnevice – a partner bi da samo dremka u vašem zagrljaju. Ako već ne možete da pokrenete voljenu osobu, pokrenite sebe. Opustite se malo sa prijateljima I tako smanjite nervozu koja je prisutna.

Posao

Taj “motor” koji vas gura u ovim danima makar povremeno treba dopuniti. Jer ne možete bez prestanka da “vozite” kroz obaveze, a da makar s vremena na vreme ne oladite malo. Da, vi jeste u periodu kada prilika ima puno I zaista treba zgrabiti svaku od njih – ali nemojte dolaziti do svojih krajnjih granica, sagorećete. Željni ste da nešto promenite, da uvedete novitete u posao – ali nemojte da se nervirate ako to ne ide po vašim planovima. Privlačite novac I zarade će biti više nego solidne.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora, ali mentalnog. Fizički – dobro je da se više aktivirate.

Hrana

Potrebno vam je više tečnosti, ali i namirnica koje su bogate vodom. Takođe, izuzetno će vam prijati svo voće, a naročito citrusi, jabuke i banane. Ne preterujte sa mesnim prerađevinama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ljubav

Emocija, zanosa I mašte trenutno imate I više nego dovoljno – što je odličan preduslov da će odnos sa partnerom ići korektno, dobro, da će biti bliskosti I da će moći da se ispeglaju povremene neravnine na vašem putu. Emocije nam nisu problem – problem leži u vašim mislima, podsvesti, jer tu postoji opterećenje, tu postoji neka nervoza, bura, začkoljica koja vam sreću kvari. Savet, isti kao I u prethodnim nedeljama – razgovarajte sa voljenom osobom, iznesite to što vas muči na svetlost dana. Slobodne Ribe – period koji je iza vas I u kojem ste trenutno – ne može da iznese ništa više od avanture. Period u koji tek ulazite doneće prave ljubavne prilike. Do tada – igrajte se I uživajte u trenutku.

Posao

Finansije vam stoje kao opterećenje – bilo da su finansijski prilivi nedovoljni da pokrijete sve, bilo da se pojavljuju iznenadni I vanredni troškovi koji vam istresu poslednji cvonjak iz džepa. Trenutno tu ne možete uraditi puno, pa prihvatite situaciju kako dolazi I nemojte se nervirati. Poslovno – malo vas je umorio period koji je iza vas. Da, vi hoćete biti odgovorni kada su obaveze u pitanju I ispoštovaćete sve što se postavi ispred vas, ali ćete ipak raditi sa smanjenim entuzijazmom. Popraviće se to uskoro.

Zdravlje

Umor. Povremeni naleti nesanice, ali I mogućnost virusnih infekcija.

Hrana

Pokušajte da iz ishrane izbacite ili da svedete na najmanju moguću meru određene namirnice – Slatkiše, mesne prerađevine, grickalice, proizvode od belog brašna, premasnu i prezačinjenu hranu.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.