8 SNAŽNIH ISCELITELJA LOŠE ENERGIJE PO FENG SHUIJU: Šta treba da imate u domu

Dobra atmosfera, osećaj mira, blagostanja i obilje pozitivne energije želimo svi u našem porodičnom gnezdu! Unesite sledećih osam predmeta i zaštitite se ili izlečite negativne energije…

#1 Feng shui bambus – biljka koja donosi sreću u dom

Bambus je biljka koja će vam doneti sreću i najpoznatiji je feng shui “lek” protiv loše energiju i simbolizuje boljitak u domu! Lako se gaji i veoma je tolerantan na različite uslove. Ova biljka je simbol dobre sreće u feng shuiju. Elegantno stablo bambusa odlično će izgledati u domu ili kacelariji.

#2 Feng shui fontana za zdravlje i bogatstvo

Prelepa fontana je omiljeni “lek” po feng shuiju i možete je staviti u dvorište, kuću ili kancelariju. Ova fontana kombinuje nežan zvuk zvončića i vode i donosi mir i potrebnu energiju. Pronađite ove fontanice u bolje snabdevenim prodavnicama za opremanje doma.

#3 Sveća – snažan vatreni element po feng shuiju

Da li često palite sveće u svom domu? Nadamo se da to činite! I koliko lepih svećnjaka imate koji bi podržali ovaj vatreni feng shui element? Predlažemo da nabavite crveni svećnjak. Crvena boja će ispuniti dom sjajnom energijom, a kvalitetni svećnjak simbolizuje dug život.

#4 Napravite dobru energiju uz pomoć feng shui slike

Dobra umetnička slika po feng shui načelima može značajno poboljšati energija u prostoru. Izaberite sliku u zavisnosti od toga kakvu energiju želite u tom prostoru. Na primer: dobar izbor za spavaću sobu bile bi nežne i senzualne slike, dok aktivna i vibrantna umetnička dela ostavite za kancelariju. Ukoliko želite da poboljšate ljubav, feng shui ima lek za vas! Romantična slika postavljena na jugozapad ojačaće vašu ljubav!

#5 Oterajte negativne „duhove“ uz pomoć vetrenih zvončića

Zvončići za dom i dvorište ili vetrena zvona imaju više primena u feng shuiju. Iako mnogi misle da je najbolja mesto za njih napolju, jer će uz pomoć vetra svirati prelepim zvucima, odličan su ukras i za dom, a po feng shui principima najbolji su način da oterate negativnu energiju iz doma.

#6 Esencijalna ulja za mir i blagostanje

Svakodnevna upotreba esencijalnih ulja u domu ili kancelariji je glavna preporuka feng shuija. Možete ih koristiti za različite namene – za čišćenje, relaksiranje, za dodatnu energiju ili ako udišete ova mirisne note. U prodavnicama možete nabaviti komplet sveće/svećnjaka sa esencijalnim uljima koji će ceo vaš dom ispuniti prijatnim notama. Postavite jedan svećnjak u kupatilo, a drugi u spavaću sobu i napravite prijatnu atmosferu u kojoj ćete se potpuno opustiti i izlečiti od lošeg raspoloženja.

#7 Napravite dobru energiju uz pomoć ogledala

Ogledala su aspirin u feng shuiju. Postavljena na odgovarajuća mesta, ona mogu podići nivo energije. Ogledala takođe mogu doneti mir i osveženje u dom.

#8 Obavezno kupite Budinu figuricu za svoj životni prostor

Ukoliko ste jedna od osoba koja ima malo vremena za sebe, meditaciju ili jogu, možete u svoj dom doneti mir tako što ćete postaviti Budinu figuru. Osim što će doneti mir i spokoj u dom, figura Bude se lepo slaže uz skoro sve enterijere.

Izvor: www.lepaisrecna.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
kako da očistite dom od negativne energije uz pomoć pomorandžine kore
FENG SHUI SAVETI: kako da očistite dom od negativne energije uz pomoć pomorandžine kore