Šta treba da imate u domu
Šta treba da imate u domu
Foto: pexels.com/@taryn-elliott

8 SNAŽNIH ISCELITELJA LOŠE ENERGIJE PO FENG SHUIJU: Šta treba da imate u domu

Dobra atmosfera, osećaj mira, blagostanja i obilje pozitivne energije želimo svi u našem porodičnom gnezdu! Unesite sledećih osam predmeta i zaštitite se ili izlečite negativne energije…

#1 Feng shui bambus – biljka koja donosi sreću u dom

Bambus je biljka koja će vam doneti sreću i najpoznatiji je feng shui “lek” protiv loše energiju i simbolizuje boljitak u domu! Lako se gaji i veoma je tolerantan na različite uslove. Ova biljka je simbol dobre sreće u feng shuiju. Elegantno stablo bambusa odlično će izgledati u domu ili kacelariji.

#2 Feng shui fontana za zdravlje i bogatstvo

Prelepa fontana je omiljeni “lek” po feng shuiju i možete je staviti u dvorište, kuću ili kancelariju. Ova fontana kombinuje nežan zvuk zvončića i vode i donosi mir i potrebnu energiju. Pronađite ove fontanice u bolje snabdevenim prodavnicama za opremanje doma.

#3 Sveća – snažan vatreni element po feng shuiju

Da li često palite sveće u svom domu? Nadamo se da to činite! I koliko lepih svećnjaka imate koji bi podržali ovaj vatreni feng shui element? Predlažemo da nabavite crveni svećnjak. Crvena boja će ispuniti dom sjajnom energijom, a kvalitetni svećnjak simbolizuje dug život.

#4 Napravite dobru energiju uz pomoć feng shui slike

Dobra umetnička slika po feng shui načelima može značajno poboljšati energija u prostoru. Izaberite sliku u zavisnosti od toga kakvu energiju želite u tom prostoru. Na primer: dobar izbor za spavaću sobu bile bi nežne i senzualne slike, dok aktivna i vibrantna umetnička dela ostavite za kancelariju. Ukoliko želite da poboljšate ljubav, feng shui ima lek za vas! Romantična slika postavljena na jugozapad ojačaće vašu ljubav!

#5 Oterajte negativne „duhove“ uz pomoć vetrenih zvončića

Zvončići za dom i dvorište ili vetrena zvona imaju više primena u feng shuiju. Iako mnogi misle da je najbolja mesto za njih napolju, jer će uz pomoć vetra svirati prelepim zvucima, odličan su ukras i za dom, a po feng shui principima najbolji su način da oterate negativnu energiju iz doma.

#6 Esencijalna ulja za mir i blagostanje

Svakodnevna upotreba esencijalnih ulja u domu ili kancelariji je glavna preporuka feng shuija. Možete ih koristiti za različite namene – za čišćenje, relaksiranje, za dodatnu energiju ili ako udišete ova mirisne note. U prodavnicama možete nabaviti komplet sveće/svećnjaka sa esencijalnim uljima koji će ceo vaš dom ispuniti prijatnim notama. Postavite jedan svećnjak u kupatilo, a drugi u spavaću sobu i napravite prijatnu atmosferu u kojoj ćete se potpuno opustiti i izlečiti od lošeg raspoloženja.

#7 Napravite dobru energiju uz pomoć ogledala

Ogledala su aspirin u feng shuiju. Postavljena na odgovarajuća mesta, ona mogu podići nivo energije. Ogledala takođe mogu doneti mir i osveženje u dom.

#8 Obavezno kupite Budinu figuricu za svoj životni prostor

Ukoliko ste jedna od osoba koja ima malo vremena za sebe, meditaciju ili jogu, možete u svoj dom doneti mir tako što ćete postaviti Budinu figuru. Osim što će doneti mir i spokoj u dom, figura Bude se lepo slaže uz skoro sve enterijere.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.