PODMLADITE SE: maska za lice i vrat od oraha
PODMLADITE SE: maska za lice i vrat od oraha

PODMLADITE SE: maska za lice i vrat od oraha

Pored toga što je ORAH veoma dobar za naše zdravlje, odličan je i za negu kože. Bogat je antioksidansima koji štiti ćelije od starenja, pomažu u obnavljanju tkiva, sprečavaju razne bolesti i pomažu imunološkom sistemu.

Osim 65% ulja, jezgro oraha sadrži i 15% vrednih belančevina, isto toliko ugljenih hidrata, a takođe je bogat i magnezijumom, kalijumom, fosforom, gvožđem, vitaminom B i C. Zato je orah idealan za naše zdravlje, ali i za naš izgled. Orah, takođe sadrži i vitamin E koji stimuliše bolje zarastanje i oporavak kože i kose.

Orah pomaže kod oštećenog površinskog sloja kože i preventivnu negu protiv bora, tako da sa oraha možete napraviti masku koja će vam oporaviti i podmladiti kožu.

Pročitaj još: ORASI ~ RIZNICA ZDRAVLJA

POTREBNI SASTOJCI:

PODMLADITE SE: maska za lice i vrat od oraha
  1. 1 šoljica samlevenih oraha
  2. malo domaćeg mleka

PRIPREMA:

Dobro pomešajte mlevene orahe i mleko tako da dobijete gustu kompaktnu smesu. Smesu nanesite na lice i vrat i ostavite da deluje 20 – ak minuta. Nakon toga lepo isperite.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
Fenomenalna maska za masnu kožu lica
FENOMENALNA MASKA ZA MASNU KOŽU LICA