Koje su skrivene želje svakog horoskopskog znaka? Otkrijte u ovom postu.
Koje su skrivene želje svakog horoskopskog znaka? Otkrijte u ovom postu.
Foto: unsplash.com/@eutahm

KOJE SU TO SKRIVENE ŽELJE SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

Svaki horoskopski znak ima nešto svoje o čemu mašta ili sanjari. O čemu koji horoskopski znak mašta i koje su njegove skrivene želje? Otkrijte u nastavku…

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovan želi da bude lider i postigne velike stvari u životu. Ovan je rođeni vođa koji sanja velike stvari.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Bik želi sigurnost i bezbednost u svim oblastima svog života. Bik žudi za sigurnošću u velikom stilu i traži je u svim oblastima svog života.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Blizanci žele različite stvari, nova iskustva i da nauče nešto novo. Blizanci imaju žeđ za znanjem koja nikada u potpunosti nije zadovoljena i oni ne padaju na prve udarce, već pokušavaju nešto novo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rak želi da se oseća emotivno, romantično i finansijski slobodno. Prava sloboda je uvek na umu, a Raka ništa neće zaustaviti sve dok oni to ne postignu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lav želi poštovanje i pohvale. Stalno. Lav želi da bude uspešan u svim oblastima svog života.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Device su opsednute ljubavlju i žele je kao lek. One šire i dobijaju ljubav svuda gde idu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaga želi balans i jasnoću. Vage ne žele ništa više od prave jasnoće i ravnoteže u životu. Kada je sve u savršenoj ravnoteži za Vage je to suština života.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Škorpija želi da stigne do vrha i da pobedi sve. Škorpija je izuzetno odlučan i ne odustaje od izazova. Oni vole da dokažu da su svi ostali u krivu i da su uspeli tamo gde niko drugi nije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Strelac sanja da pravi inovacije i promene u svetu. Strelčevi se ne plaše da probaju nove stvari i pokušaće da prave inovacije i promene u svetu koje utiču na mnoge sfere živote.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jarac želi divljenje od svojih prijatelja i porodice. Jarčevi imaju jaku želju za divljenjem i pohvalama za svoja dostignuća od porodice i prijatelja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vodolija ima jaku želju da se izdvaja iz gomile i bude priznata za to. Vodolija mrzi da se “uklopi” i ima skrivenu želju da se ističe i da bude pohvaljena za to.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ribe ne žele ništa više nego da svoje često lude, a ponekad genijalne ideje iz snova pretvore u stvarnosti.

Izvor: zenskimagazin.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.