dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 01.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste dosta posvećeni poslu, ali izgleda je obim obaveza prilično veliki, pa ćete morati da tokom celog dana dajete svoj maksimum. Povremene distrakcije od strane kolega. Pokušavate da sredite sitnija razmimoilaženja u odnosu sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako imate osećaj da vam vreme izmiče, današnji dan ćete provesti u dobrom raspoloženju i prijatnoj radnoj atmosferi. Bićete iznenađeni pozitivnim stavom kolega prema vašim predlozima. Mogućnost kontakta od strane bivše simpatije ili nekoga sa kim ste bili u vezi..

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako ste svesni da je pred vama mnogo posla i ne volite da završavate sve u poslednjem trenutku, ipak ste danas skloni da odlažete obaveze i da se okrećete nečemu što vam je lakše…Usmereni ste na emotivni segment, na partnera ili na simpatiju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Do vas dolaze informacije koje će vam pomoći da razrešite nedoumicu koja vas izvesno vreme muči. Dobar kontakt sa kolegama i saradnicima. Jedna osoba pokazuje veliko interesovanje za vas. Prihvatite poziv za izlazak ili makar ostvarite jaču komunikaciju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neki naporni dani su iza vas i još uvek niste u potpunosti smireni pa ćete neraspoloženje, nezadovoljstvo i nervozu prenositi na one sa kojima dolazite u kontakt. Okrenite se obavezama i ovu veliku energiju potrošite na posao, umesto na svađu. Emotivno – napetost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta dobro raspoloženje. Osećate se stabilno i spremni ste da prionete i na zahtevnije poslovne obaveze. Dobra koncentracija. Planovi sa voljenom osobom se lako realizuju, vas dvoje se odlično uklapate i funkcionišete. Prijatno popodne i veče.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pritisak na vas je evidentan. Ne sviđa vam se što vas konstantno požuruju, ne volite da budete toliko napeti, jer na taj način ne uspevate da date svoj maksimum. Jedva ćete čekati da ostavite poslovne obaveze i da se posvetite društvu ili osobi koju simpatišete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlične mogućnosti za kontakt i dogovor sa osobom  od koje očekujete solidnu poslovnu saradnju. Moguće je da tokom dana ostvarite i manji finansijski dobitak, kroz dodatno angažovanje. Dan kao stvoren za uživanje sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke poslovne ponude dolaze do vas, ali vi nećete biti u potpunosti zadovoljni, jer ste očekivali više što se finansijskog dela tiče. Neke dogovore moraćete da odložite zbog obaveza koje će neočekivano iskrsnuti. Moguće je da ćete pomeriti i susret sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Uspevate da ostvarite vrlo skladan odnos sa poslovnim partnerima i da za kratko vreme rešite problematiku koja je postojala. Danas ste u odličnom raspoloženju, stabilni, mirni i spremni da se prilagodite onima sa kojima dolazite u kontakt. Emotivno – dobar dan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nećete se obazirati na kritike. Smatrate da funkcionišete više nego dobro, i nemate nameru da se menjate. Bićete vrlo oštri prema onima koji pokušaju nešto da vam zamere. Trudite se da se ponašate korektno prema voljenoj osobi, iako vas ona nervira.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Smatrate da je pravi trenutak da poslušate savet i promenite nešto u svom funkcionisanju u radnom okruženju. Shvatili ste da su neki ljudi ipak bili u pravu. Pokušavate da uspostavite komunikaciju sa jednom osobom, ali ona ne reaguje onako kako biste želeli.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.