dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.02.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Malo ste umorni, osećate se onako – prilično nedefinisano, i gledaćete da izbegnete neko veće angažovanje na poslu. U suštini – radićete samo ono što vam odgovara, onoliko koliko vam odgovara. Danas je moguć neplaniran susret sa nekim, čak i ljubavna avantura.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Znate da je neophodno da obavite neke razgovore, ali vas ljudi sa kojima morate da pričate u velikoj meri smaraju, pa ćete odlagati do poslednjeg trenutka. U emotivnim vezama danas može biti sukoba i to zbog nekih partnerovih postupaka koje vi smatrate neprimerenim.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Svoje, nešto lošije raspoloženje, pokušaćete da odagnate time što ćete se aktivirati, najviše u kontaktima sa saradnicima. Prija vam da komunicirate, jer zaboravljate na ono što vas muči. Neke promene su nastupile u emotivnim vezama koje vam nikako ne prijaju….

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Od nadređenog ste dobili informacije koje su vas smorile. Očekivali ste mnogo više i dosta ste razočarani razvojem situacije. Svoje loše raspoloženje definitivno možete preneti i u odnos sa ukućanima ili emotivnim partnerom. Nije sve toliko loše koliko se vama čini….

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dobićete informacije zbog kojih ćete zadovoljno trljati ruke, a najverovatnije se vezuju za finansijsku isplatu. Ovo stiže u pravi čas, taman na vreme da zatvorite obavezu koja vas je mučila. Nešto bolja komunikacija sa voljenom osobom, mada još uvek niste izgladili stvari…

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedna poslovna ponuda postaje aktuelna i moraćete brzo da odlučite da li ćete je prihvatiti ili ne. Niste sigurni u stabilnost svega ovoga, pa ćete potražiti dodatni savet od osobe kojoj verujete. U emotivnom segmentu izuzetni momenti, vreme za pažnju i usklađenost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Razmišljate na koji način biste mogli najbolje da odradite obavezu koja vas opterećuje. Mrzi vas da se angažujete previše, pa ćete pokušati da zamolite kolegu da vam pomogne. Danas su mogući kontakti sa zanimljivim osobama, i to preko poslovnog segmenta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Veliki planovi, ali mala realizacija. Ovo bi otprilike bila slika današnjeg dana, jer mi izgleda da nećete uspeti ništa da završite što ste naumili. Sve će verovatno ostati da čeka drugi dan i vaše bolje raspoloženje. Polažete velike nade u jedan susret i očekujete ga sa nestrpljenjem.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ceo dan ćete biti u promenljivom raspoloženju. Čas ćete juriti punom brzinom da biste završili sa obavezama, dok već u drugom trenutku nećete imati volje ni da se pomerite. Iskoristite veče, koje je odlično, da biste se susreli sa voljenom osobom ili sa bliskim ljudima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Moguće je da ćete prvi deo dana provesti statično. Kao da ste se previše umorili ili iscrpeli dešavanjima iz prethodnih dana, pa će vam biti potrebno vreme da „uđete u štos“. Kako popodne bude odmicalo,osećaćete se sve bolje, što je možda i zasluga voljene osobe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ulažete mnogo energije, ali su rezultati mali. Moguće je da je to zbog toga što vam je organizacija nikakva, pa ćete se trošiti na nebitne ljude i situacije. Raspoloženi ste za flertovanje, pa ćete „očikjukati“ sa svim osobama sa kojima budete došli u kontakt.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U prvom delu dana može biti zbunjujućih situacija. Niste sigurni da li je greška do vas ili do kolege, pa ćete pokušavati da otkrijete ko je napravio propust. Jaka potreba za voljenom osobom, ali je više nego izvesno da on neće moći da vam izađe u susret.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.