dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

E ovakva dešavanja u poslovnom segmentu svakako niste očekivali. Situacije se menjaju iz trenutka u trenutak, ali ćete vi nekako uspevati da sve držite pod kontrolom. Partner ne poštuje neke vaše dogovore , ali ste vi u ovom trenutku spremni da pređete preko toga.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas dobijate neke informacije koje vam mogu u potpunosti promeniti koncepciju daljeg delovanja u poslovnom segmentu. Ne istrčavajte se sa izjavama, da vam partneri ili saradnici ne bi zamerili. Na jedvite jade uspevate da odvojite malo vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ako se budete suviše opterećivali nečijim rečima, propustićete da završite veću poslovnu obavezu. Pokušajte da se usredsredite na ono što je zaista bitno. Smatrate da dajete mnogo više nego što dobijate u odnosu sa voljenom osobom i to čini da počinjete polako da besnite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas posvećujete premalo pažnje onome što vam je neophodno da uradite. Niste prisutni duhom i usmereni ste više na emotivnu stranu, jer tu postoji nezadovoljstvo. Moguće je da vas je partner iznenadio svojom izjavom, i sada konstantno njegove reči analizirate…

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ogroman energetski podsticaj danas i potrebno je da se punom parom bacite na završavanje svojih obaveza. Ne izmišljajte razloge za čekanje i ne svađajte se sa ljudima sa kojima radite. Emotivni partner vas koči u nekim situacijama. Za sada ćutite, a dokle ćete – to je pitanje..

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne budite danas isključivi u komunikaciji, ne potencirajte samo na svojim interesima. Shvatite da je suština pregovora, baš to – da se dogovorite, da vi malo popustite, kao i druga strana. Prebacujete partneru za neke sitnice koje i sami radite. Niste objektivni.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko vas bukvalno juri, pokušavajući da vas ubedi da prihvatite poslovnu ponudu. Nije zgoreg da dobro razmislite o svemu što se dešava. Velika žudnja prema voljenoj osobi, ali premalo vremena da biste uspeli da ostvarite sve svoje planove.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Očekujete da se neke situacije na poslu razreše same od sebe, i verovatno je i najbolje da se ne mešate preterano. Pustite da se sve odvija svojim tokom, manje ćete se nervirati. Nemojte prećutkivati voljenoj osobi neke stvari i držati se uvređeno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

S jedne strane, osećate veliku potrebu da rešite neke situacije na poslu, a sa druge doživljavate kočenje od kolega sa kojima radite ili najbližih saradnika. Manje nerviranja, da ne biste i u svoje emotivne relacije preneli negativna osećanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate osećaj da ćete iskočiti iz kože ako nekim ljudima sa kojima radite ne kažete tačno ono što mislite o njima. Ako je moguće – prećutite, da ne biste napravili pometnju ili lošije odnose. Emotivni partner je odlično raspoložen i obasipa vas ljubavlju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Izgleda da ste danas okruženi ljudima koji uopšte ne vode računa o tome šta pričaju. Ako su u pitanju kancelarijska ogovaranja, sklonite se od toga. Voljena osoba vas smara konstantnim primedbama po nekim pitanjima, a vi mislite da preteruje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Bilo bi dobro kada biste ispravili neke svoje stavove, jer ako se budete tvrdoglavo držali dosadašnjeg načina funkcionisanja, možete napraviti raspravu sa saradnikom, ili pak propustiti dobar posao. Dobar odnos sa voljenom osobom, mirni trenuci su pred vama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za urnebes salatu
Sledeći artikal
URNEBES SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.