dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Svesni ste da neke stvari morate odraditi i postaviti se prema određenim ljudima na čvršći način. Ipak, neće vam biti lako jer niti imate adekvatnu podršku, niti razumevanje od najbližih saradnika. Dan dobar u emotivnom segmentu i u postojećim odnosima, ali i za flert.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Suočavate se sa opozicijom od strane saradnika i danas će vam biti teško da postignete uspeh, osim ako se ne priključite mišljenjima drugih i njihovom načinu rada. Jedna osoba se dosta aktivirala prema vama i pokušava da vam skrene pažnju na sebe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Smatrate da ste u pravu i nećete dozvoliti drugima da vam se mešaju u posao ili način rada. Povremeno se možete postaviti isključivo prema drugima. Pokušajte da budete iole tolerantniji. Sve ili ništa – danas može biti prisutno i u odnosu sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Uspevate da napravite dogovor sa nadređenim i da obezbedite neke olakšice, ili otvorite pitanja vezana za finansijski segment. Nešto jači pritisak i nervoza, ali vam to neće smetati da obavite ono što vam je od prioriteta. Nemojte dozvoliti da vaše raspoloženje utiče na odnos sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta vam je komplikovano i naporno da uskladite svoje obaveze. Verovatno je da ćete morati da napravite značajnije promene u rasporedu, što će učiniti da se osećate nezadovoljno i napeto. Emotivni partner nije spreman da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Kontakti sa drugima vam unose nervozu i možete gubiti vreme na nepotrebne konflikte u radnom okruženju. Pokušajte da se distancirate i okrenete samo svojim obavezama. Mogućnosti za manje prilive. U odnosu sa voljenom osobom nalazite smirenje i opuštenost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pomoć ili podršku možete očekivati samo u prepodnevnim satima, pa pokušajte da tada obavite sve ono što vam je od najvećeg prioriteta. U ostatku dana bićete prepušteni sami sebi. U odnos sa emotivnim partnerom unosite veliku količinu strasti, ali se ponašate i vrlo posesivno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Non stop ćete tokom prvog dela dana imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i da kasnite. Pokušajte da se usredsredite na ono što obavljate, i da ne dozvolite da vas ova razmišljanja samo dodatno zablokiraju. Posvećujete veliku pažnju osobi koja vam se dopada.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda biste mogli povremeno da poslušate savet koji vam daju dobronamerne kolege ili neko od prijatelja. Iako ste samostalni, ipak su vam potrebni drugi ljudi. Izbegavaćete neka pitanja u odnosu sa voljenom osobom – niste u raspoloženju da pričate o svemu danas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Očekujte podršku u poslovnom okruženju, ali najviše u prepodnevnim satima. Neko može posredovati za vas, ili vam pomoći da prevaziđete naporne okolnosti. U odnosu sa voljenom osobom želite smirenost i relaksiranost, a druga strana može potencirati na nekim neprijatnim temama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ono što vam je od suštinskog značaja teško ćete moći da završite, ili ćete doći do realizacije ali teškom mukom. Danas vam sve ide teže nego inače. Naročito će se prepodnevni sati pokazati kao naporni po vas. Drugi deo dana je dobar najviše za kontakte sa prijateljima ili porodicom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako vam je nametnuta velika količina obaveza, trudićete se da im pristupite u mirnom i opuštenom maniru. Danas možete da se distancirate od drugih i posvetite svojim prioritetima. Neko pokušava da vas pokrene na komunikaciju, ali se vi držite dosta uzdržano.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.