dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.02.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Verovatno je da niste planirali da budete aktivni i smoriće vas što ćete morati da posvetite svoje vreme jednoj obavezi. No, odlično je što vas ova okupiranost drži samo u prepodnevnim satima – popodne je već samo vaše, i to najviše za susrete sa nekim zanimljivim ljudima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Našli ste pravi način da rešite jedan poslovni problem, ali je moguće da je neko od kolega morao da vam pritekne u pomoć. Ne raduje vas što ste potrošili više novca i možete biti zabrinuti zbog stanja finansija. Komunikacija sa jednom osobom vam je simpatična i slatka…

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moguće je da će vam neko od kolega priteći u pomoć. Ostaćete prilično iznenađeni, jer je ovo neko ko se ne angažuje tek tako oko drugih. Ne razmišljajte mnogo – zapamtite i budite spremni da uzvratite. U emotivnom segmentu odlično popodne i veče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Okolnosti u poslovnom okruženju su dobre. Kolege i vi imate savršen odnos i zajedničkim snagama ćete uspeti da privedete kraju zaista veliku obavezu. Jučerašnji susret sa voljenom osobom vas je ostavio u velikim razmišljanjima. Vreme je da pokrenete neka pitanja..

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za vas je moguće da će ovo biti jedan od boljih dana tokom ove sedmice. Sve ono što morate da odradite obavljate bez velikih teškoća, a u isto vreme možete pokrenuti i nove poslovne priče. Faktor sreće radi za vas, što će biti vidljivo i u emotivnom segmentu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Toliko su vam teško pale obaveze koje ste morali da završite, da čak nećete imati snage ni da se obradujete što je sve konačno gotovo. Možda imate planove za vikend, ali se trenutno osećate „izduvano“ da biste najradije odložili sve i ostali da odmarate…

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Još jedan savršen dan je pred vama. Toliko vam sve ide na ruku ovih dana da prosto ne znate šta se to dešava. Nemojte preterano razmišljati, nego hvatajte šanse – ni ovo neće večno trajati. Uživajte u novim kontaktima, jer danas može doći do značajnijeg susreta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sve ide baš onako kako ste planirali. Obavili ste važan poslovni dogovor i već vidite da je realizacija bukvalno na dohvat ruke. Danas samo budite oprezniji sa troškovima – pare vam se lako izvlače iz ruku. Emotivno – dosta statičan dan…stvari ne funkcionišu po vašim željama…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas nemate primedbe na dešavanja u poslovnom segmentu. Uspeli ste da uklopite neke stvari i vidite da sve ide ka pravoj realizaciji. Neke zbunjujuće situacije u emotivnom segmentu će biti lako razrešiti – ispašće na kraju da ste dosta toga preuveličali.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Razmislite da li vredi tražiti savete. Ovo ne znači da bi saveti bili loši, već mi se čini da vi niste spremni da ih prihvatite. Ne znam ni zašto onda uopšte pitate, kada već imate viziju u svojoj glavi? U suštini, prepodnevni sati su vam dosta konfuzni i mutni…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svi su nešto krenuli u isto vreme da vas zovu i ispada odjednom da će vaše prisustvo biti neophodno na više strana. Budite sigurni da nećete uspeti da ostvarite pola od onoga što budete obećali, pa se snalazite kako znate i umete. Danas ćete verovatno sve pare spiskati.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Čini vam se da ste okrenuli novu stranicu u poslovnom segmentu i jako vam je drago što za sada sve ide baš onako kako treba. Samo neka ovako i nastavi…Popodne obavezno uzmite za sebe, ali ne da biste sedeli kod kuće – već pravac u šetnju ili izlazak sa prijateljicama.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Receot za domaću nutelu
Prethodni artikal
DOMAĆA NUTELA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.