dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.06.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Znam da ste nervozni i da želite da što pre završite neke situacije da biste mogli da tokom vikenda budete mirni i opušteni. Pokrenuće se ono oko čega ste zabrinuti. Kontakt sa interesantnim osobama preko društvenih mreža.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste u solidnom raspoloženju i ono što je do vas uradićete besprekorno. Ne nervirajte se zbog nekolegijalnih poteza ili nečijeg lošeg ponašanja. Danas ćete biti više okrenuti svojim prijateljima i društvu. Kod pojedinih stoji mogućnost novog poznanstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uopšte nije važno da li vaše dobro raspoloženje ima pravih osnova, bitno je da ste vi rešili da nećete da se nervirate oko gluposti, koje ionako ne možete rešiti. Suprotni pol je danas posebno angažovan prema vama. Stići će vam zanimljive ponude.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Najviše „volite“ promene u poslednjem trenutku. Pa, onda se spremite za ovaj dan, jer će baš takvih promena biti. Ne raspravljajte se sa saradnicima, nema svrhe. Raspoloženi ste za otvorenu priču sa voljenom osobom. Nije loš dan pred vama.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas biste mogli da napravite okvirne dogovore, ali pustite da druga strana da predlog, čisto da vidite šta je ono što vam se nudi. Vi se ne zalećite. Voljena osoba je raspoložena i spremna da se u mnogo većoj meri angažuje oko vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dobra posvećenost obavezama i evidentno je da ćete mnogo toga uspeti da završite. Malo ste zabrinuti zbog priliva koji kasni a koji sa nestrpljenjem očekujete. Odlično raspoloženje i odnos sa emotivnim partnerom. Pravi dan za zajednički izlazak.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vam se mogu otvoriti neka vrata, ili vam biti ponuđena prilika kojoj ste se baš nadali. Generalno – potrebno vam je manje vremena da obavite sve ono što morate. U emotivnom segmentu – izvrsno. Kontakt sa nekim se odvija baš onako kako vi želite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Poslovni partneri imaju predlog za vas koji vam se u prvom trenutku i neće naročito svideti. Ipak, sačekajte pre nego što odbijete. I sami ćete posle shvatiti da je ovo dosta korektna priča. Jaki kontakti sa suprotnim polom na neobaveznoj bazi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Čini vam se da ste u nekom praznom hodu. Ništa se posebno ne dešava, samo iščekivanje dogovora, situacija…koje nikako da dođu. Umesto što sedite i čekate,prihvatite se redovnih obaveza, ne gomilajte ih. Trudite se da održite korektnu situaciju sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prilično važan dan za vas, jer ćete lako doći do dogovora i uslova koji su vam korektni i prihvatljivi. Malo sreće je na vašoj strani, za promenu….U emotivnom segmentu – situacija sa voljenom osobom jako varira. Nikad se ne zna u kom pravcu će otići…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sigurno je da ćete neke situacije moći da završite u svoju korist, ali će vam ovo uglavnom doneti manje dobitke i polovično zadovoljstvo. U emotivnom segmentu – pravi dan za flertovanje, izlazak ili druženje po društvenim mrežama…

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nečija podrška vam baš znači, jer vas ova osoba „gura“ na pravu stranu i ne dozvoljava vam da odustanete od nečega što želite. Neki put je potrebno i poslušati druge. U emotivnom segmentu – malo bolja situacija. Sigurniji ste u voljenu osobu i radujete se susretu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.