dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

 Danas se usredsredite na obaveze, jer je moguće da ćete zbog brzih dešavanja u poslovnom segmentu otvoriti vrata nekim greškama. Dobar dan za ispravljanje propusta, najpre papiroloških. Čini vam se da je odnos sa partnerom postao suviše naporan u poslednje vreme.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ukoliko imate bitne dogovore sa potencijalnim saradnicima, ovo će proći bez većih teškoća. Proverite da li ste poneli sve papire, ako morate da završite neki administrativni posao. Nalazite sigurnost i mir u naručju voljene osobe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Rastrgnuti ste obavezama i činiće vam se da nikako ne uspevate da uhvatite korak sa dešavanjima. Bolje ćete funkcionisati u popodnevnim satima, kada se neke stvari slegnu. Previše razmišljate, a premalo delujete kada je u pitanju simpatija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nemojte se mnogo uplitati u velika planiranja, jer ćete verovatno uspeti da ostvarite samo deo njih. Dosta sastančenja, komunikacije, susreta sa poslovnim saradnicima. Moguć je samo kratak susret sa voljenom osobom. Ipak, komunikacija stoji.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas se ne uplićite u veće novčane transakcije, pogotovo ako se nadate da ćete na brzinu zaraditi. Ako ugovarate novi posao – obratite pažnju na sitne detalje. Dan nepovoljan za pozajmice ili kredite. Voljena osoba se ponaša kritizerski i sitničavo prema vama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mogući su nesporazumi u odnosu sa kolegama i to prouzrokovani žurbom i presijom. Savetuje vam se da dva puta razmislite pre nego što donesete iole bitniju odluku. Ako je potrebno, potražite savet iskusnijih. Promenljivo raspoloženje sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Čini vam se da je neko suviše slatkorečiv, da vas previše ubeđuje i odmah ćete biti na oprezu. Iako su vaši instinkti dosta dobri, ipak saslušajte realno koliko je ponuda korektna, ali postavite i svoje uslove. Sumnja u postupke ili ponašanja voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas vam izmiču rešenja ili dogovori. Ne uspevate da se uskladite sa onima sa kojima želite da se poslovno povežete. Neke situacije biste voleli da požurite, ali bezuspešno. Previše kalkulišete u odnosu sa nekim ko vam je privlačan. Opustite se.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta obaveza stoji pred vama i prosto niste sigurni da li ćete uspeti da sve završite na vreme. Neko vam može ponuditi pomoć, ali će vam više smetati nego biti od koristi. Mogućnost za pokretanje komunikacije sa osobom koja vam je bitna.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Osećaj da nećete moći da postignete ono što ste dobili u zadatak je pogrešan. Naći ćete snagu kada vam bude bila najpotrebnija. Iako se trudite, danas je komunikacija sa saradnicima loša. Emotivnom partneru posvećujete premalo vremena i pažnje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste nervozniji nego inače i bilo bi baš lepo da se sklonite od onih koji vam dodatno podstiču negativna raspoloženja. Ako budete gubili vreme na raspravu, nećete završiti ono što imate od posla. Budite taktičniji u odnosu sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas pokušajte da se oslonite ili na sebe, ili na one osobe koje su do sada uvek bile vaša podrška. Dosta toga izgleda nejasno i moguće je da ćete u kontaktu sa saradnicima napraviti i neke ozbiljnije greške. Ljubomora i nesigurnost su prisutni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

DOMAĆI ČIPS OD KROMPIRA
Prethodni artikal
DOMAĆI ČIPS OD KROMPIRA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.