dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.08.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Situacije će same od sebe iskakati neočekivano i jedino što možete da uradite jeste da rešavate stvari u hodu. Pripremite se na iznenadne promene koje ne moraju automatski biti loše. Voljena osoba će vas blago iznervirati svojim postupcima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Žurite da završite dogovor, ali čini mi se da ćete konačnu realizaciju ipak morati da sačekate. Nadate se dobijanju dobrih vesti, ali informacije ne dolaze do vas. Ako se malo opustite sa voljenom osobom, možete imati lepe i strasne trenutke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pred vama je dan sa velikom količinom obaveza i sa kratkim rokovima. Kako ćete vi uspeti da odradite sve ono što je pred vama – to vi znate. Prijatelja ili osobu koja vam je simpatična ste možda podboli svojim izjavama – pokušajte da ovo ispravite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neprijatna komunikacija sa saradnikom ili nadređenim. Možda ste zabrinuti kako će se ovo odraziti u vašem odnosu na dalje, ali nemate većih razloga za to. Sve će „leći na svoje mesto“. Nešto bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nesigurni ste koliko su neki ljudi zaista na vašoj strani. Moguće je da neke brige I strahove malo preuveličavate. Previše se opterećujete, dajte vremena vremenu da se neke situacije raščiste. Intenzivno razmišljanje o nekome ko je zauzet.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Informacije sa svih strana i više niste sigurni šta je tačno, a šta nije. Možete se pogubiti u obavezama, pa bi bilo dobro da napravite plan rada. Voljena osoba vas opterećuje jednim te istim pričama. Ipak, niste u fazonu za rasprave.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadali ste se dobijanju posla ili projekta i moguće je da nećete biti zadovoljni odvijanjem situacije. Ne brzajte sa zaključcima, još postoji šansa za vas. U dosta ste emotivnom raspoloženju ali nisam sigurna da su vaše želje sada moguće.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nekih zanimljivih dogovora može biti, ali to nije ono što ste očekivali. Moguće je da će zarada od tog posla biti mala u odnosu na količinu vremena koju ste uložili. Savršeno vreme za priču sa voljenom osobom. Vratite odnos u mirnije vode.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako ste izašli iz napornih situacija sa saradnicima, i dalje je prisutno nezadovoljstvo trenutnim dešavanjima. Niste spremni da popustite pod tuđim pritiscima. Neophodno je da voljena osoba i vi sednete i porazgovarate o problemima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako  dan donosi dosta stresa i užurbanosti, ipak ćete uspeti da ostvarite ono što ste isplanirali. Ovaj vam period može doneti početak bitnije poslovne saradnje. Nešto nervozniji odnosi u porodičnom, bračnom okruženju. Ipak, stvari se mogu srediti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Još uvek vas neke situacije sa saradnicima nerviraju i teško se kontrolišete. Najradije biste rekli sve što imate, ali niste sigurni da li je pravi trenutak. Dobro je što umete da povučete ručnu kočnicu. Primenite ovo i u emotivnim relacijama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jedna poslovna šansa će se otvoriti i morate biti spremni da brzo reagujete. Istina je da bi vam ovaj posao oduzeo dosta vremena, ali bi zato finansijska korist bila dobra. Potrebno vam je više opuštanja i bliskosti sa emotivnim partnerom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.