dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.04.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pripremite strpljenje i živce za dešavanja tokom dana, jer su pred vama užurbani momenti, sa mnogo kontakata sa drugim ljudima, a neki od njih vam mogu doneti nerviranje. U ljubavnom segmentu prati vas zanos, sreća i zadovoljstvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaši poslovni planovi dobro će funkcionisati, što ne znači da ćete imati mirnu I laganu situaciju pred sobom. No, najbitnije je da ćete prepreke uspeti relativno lako da savladate. Ukoliko ste usamljeni, danas je moguć jači kontakt sa suprotnim polom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možete biti prilično iznenađeni održanjem obećanja od strane osobe koja vam je ponudila svoju pomoć ili uslugu. Danas vam se otvaraju mogućnosti na koje niste računali. Osoba koja vam se dopada ne reaguje na vaša udvaranja, što vas donekle deprimira.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Shvatate da morate pristup nekim poslovnim situacijama prilagoditi I promeniti nešto u svom nastupu. Od vas trenutno zavisi u kom će se pravcu jedan saradnički odnos odvijati na dalje. Kratkotrajna povređenost I nemir sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kontakti sa pojedinim saradnicima vam oduzimaju prilično energije I želite da ovu situaciju što pre privedete kraju. Budite pametni, jer je danas dan za rešenja I pomake. Ne odustajte. Lako možete dogovoriti susret sa osobom koja vas privlači.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Osećate veliku podršku od strane autoriteta ili osobe koja je značajna za vaš poslovni segment. Uz više promišljenosti I planiranja, možete ostvariti ono što priželjkujete. Spremni ste da nekome pružite još jednu šansu kada je ljubav u pitanju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pravi je trenutak da uložite sebe I svoje napore u ono što vam je u poslovnom segmentu bitno. Neke će se promene dogoditi prilično neočekivano. Budite spremni na njih. Jedna osoba vam svojom pažnjom I usmerenošću na vas daje vetar u leđa.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas vam može biti ponuđena poslovna šansa koju svakako treba uzeti u razmatranje. Poslovne okolnosti su prilično burne, ali se vi u njima više nego dobro snalazite. Osobi koja vam se dopada pokažite svoju zainteresovanost.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj vam dan donosi pozitivne prilike I mogućnosti za ostvarenje onoga što ste planirali. Saradnički odnosi su u prvom planu I budite spremni na jače kontakte sa poslovnim partnerima. Neko iz vaše prošlosti pojavljuje se u vašem životu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Potrebna vam je podrška autoriteta ili nadređenih za vaše planove, I danas je možete očekivati. Iako je u poslovnom segmentu brz i pomalo naporan tempo, ipak vam donosi uspeh. Neka pitanja u odnosu sa voljenom osobom je neophodno pokrenuti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Energija dana vam odgovara, jer vam daje lakoću, spremnost za akciju I ubedljivost kada su kontakti sa saradnicima I poslovnim partnerima u pitanju. Lako možete doći do cilja. U emotivnom segmentu – jedna osoba vam pokazuje da je zainteresovana.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nastavlja se trening vaših živaca. Od samog dolaska na posao možete se suočiti sa problematikom kojoj morate da posvetite punu pažnju. I pored ovakvih okolnosti, osećate se prilično dobro. Neko iz vaše emotivne prošlosti vas može kontaktirati.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.