dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Evidentno je da vam dosta toga smeta tokom ovog dana. Neki od vas će se povući u sebe, ćutati i dumati kako da reše probleme, dok će drugi naglašenom nervozom stvarati napetost oko sebe. Budite obazrivi u komunikaciji sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Uzbuđenje i nervoza. Sve se oko vas dešava u brzom tempu, tako da povremeno jedva sustižete događaje. Neke šanse se hoće otvoriti, ali će one biti uglavnom vezane za emotivni segment. Jača komunikacija sa simpatijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zatrpani ste gomilom informacija, a niste sigurni kojima možete verovati. Danas budite obazrivi i možda bi najbolje bilo da ne povlačite velike poteze, niti da pravite dogovore. Dobro čitajte šta potpisujete. Emotivno – nerazumevanje sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Poprilično ste umorni i od jučerašnjih dešavanja, a današnja vam samo „dodaju“ na opterećenosti i zabrinutosti. Sačekajte, možda nije sve tako kao što izgleda. Emotivno – pomalo ste umorni od nekih situacija sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas se možete suočiti sa neugodnim problemima kada su vaše finansije u pitanju. Ako tek sklapate neki dogovor – malo je verovatno da trenutno imate jasnu sliku. U emotivnom segmentu – pokušajte da budete strpljiviji sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Današnji dan vam je posebno naporan. Toliko ste uložili sebe u neke projekte ili dešavanja, da već osećate da ste na ivici snaga. Danas ne verujte u obećanja niti vi obećavajte drugima – malo je verovatno da će bilo šta od ovoga biti ispunjeno.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

E ako ste juče bili u komplikovanim situacijama i smatrali da od toga ne može gore, danas ćete promeniti mišljenje. Konkretno – ništa ne ide kako treba. Sedite i kulirajte, opustite se – ono što ne možete promeniti, ne možete. Neka sve ide svojim tokom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

To što ste vi isplanirali i zamislili, to je baš lepo. Da nije ostvarivo, uverićete se tokom današnjeg dana. Od velikih planova ispašće da ćete samo sitnice dobiti. U emotivnom segmentu – neko vas pritiska svojim pokušajima da vas zavede i osvoji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nemojte danas donositi velike odluke iz više razloga. Pod jedan – nemate prave informacije. Pod dva – brzopleti ste i verovatno ćete napraviti više štete nego koristi. Pod tri – nije vreme da započinjete nešto novo. Posvetite se redovnim obavezama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imaćete osećaj da se vaši planovi urušavaju. Ako vidite da neke stvari ne idu, umesto da ulažete snagu i dalje da ih pokrenete, pustite ih. Možda će sutrašnji dan doneti neka rešenja. Emotivno – iscrpljeni ste i imate malo vremena za partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas možete završiti ono što ste započeli jedino ako uložite i poslednji atom snage u to. A koliko ćete za to biti sposobni, to je veliko pitanje. Izgleda mi da će dosta toga ipak ostati da „visi u vazduhu“. U emotivnom segmentu – svadljivost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi zbunjujete druge, drugi zbunjuju vas. Tako se lepo nećete razumeti da će to verovatno rezultovati opštom pometnjom u dogovorima. U emotivnom segmentu – partner je nešto romantičniji nego inače, ail ste vi na velikom oprezu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.